Particulier
Zakelijk

Jenny from the blog

De plek om  alle inspiratie op te doen als het gaat om feestjes, evenementen, samenwerken en natuurlijk photobooths.

audiogastenboek telefoon bruiloft

Het tijdperk van vernieuwing: Huur een audio gastenboek voor je bruiloft

Bruiloften zijn magische momenten waarop twee mensen samenkomen om hun liefde te vieren. Traditioneel gezien worden gastenboeken gebruikt om felicitaties en goede wensen van gasten vast te leggen. Maar nu, in dit tijdperk van vernieuwing, zien we een nieuwe trend opkomen: audio gastenboek verhuur. Deze moderne twist op het traditionele gastenboek geeft bruidsparen de mogelijkheid om de stemmen en emoties van hun gasten vast te leggen op een heel persoonlijke en betekenisvolle manier.

Read more >

Een Unieke Toevoeging aan Je Bruiloft: Een Photobooth Huren

Een bruiloft is een speciale gelegenheid waarbij elk moment vastgelegd moet worden. Naast de professionele fotograaf en videograaf is er een groeiende trend die steeds populairder wordt – het huren van een photobooth. Een photobooth biedt niet alleen entertainment voor je gasten, maar zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen. In deze blogpost zullen we bespreken waarom het huren van een photobooth een unieke toevoeging is aan je bruiloft en hoe het kan bijdragen aan de feestelijke sfeer.

Read more >

De beste photobooths handgemaakt

Met oog voor detail en liefde voor hout zijn al onze photobooths volledig handgemaakt. De details, apparatuur en beleving zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat we jouw feest of event tot een succes kunnen maken.

Read more >

Een PhotoBooth huren

Of je nou een verjaardag, bruiloft, kerstborrel, bedrijfsopening of beursevent organiseert, photobooths zijn een populaire aanvulling en juist wij zetten net dat stapje extra om er een gegarandeerd succes van te maken!

Read more >