Particulier
Zakelijk

Hello
lovebirds
Let's go!

Vind de fotobeleving die jouw bruiloft onvergetelijke maakt.

Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ● Photo's ●

Helder,
duidelijk &
scherp

Het kiezen van de juiste photobooth voor jullie bruiloft is niet moeilijk. Ga voor de mooiste kwaliteit foto’s, zodat alle gasten een onvergetelijk fotoherinnering krijgen.

We besteden veel tijd en aandacht aan upgrades van onze photobooth, met geavanceerde verlichting en de beste spiegelreflex-camera’s zie je direct het verschil! Onze foto’s zijn helderder, duidelijker en scherper dan die van veel andere leveranciers.

Kies jouw booth

De Modern Booth & Glam Booth zijn de leukste fotobelevingen voor je bruiloft.
De Modern Booth is een open-air photobooth waarbij je de leukste achtergronden kunt kiezen, zoals onze shimmerwalls! 
De GLAM Booth kies je voor een echte celebrity fotobeleving. Foto’s in black & white of kleur.

MODERN
BOOTH

GLAM
BOOTH

Shake it like a polaroid picture

Je reserveert al een photobooth vanaf €525

5/5

Afgelopen week onze bruiloft gehad.
Een echte aanrader als toevoeging op je feest.
De leukste en spontaanste foto’s en combinaties van gasten die je van te voren niet bedenkt.

De service is ook helemaal top. Marc heeft super meegedacht. Over de juiste locatie in de ruimte. Een mooie achtergrond neergezet en een leuk ontwerpje voor de strips gemaakt. Met andere woorden alle zorg uit handen genomen.

Een echte aanrader volgens ons!

5/5

Wij zijn super tevreden over de FeestPhotoBooth die wij tijdens onze bruiloft gebruikt hebben! De gasten waren er eveneens erg enthousiast over!
De communicatie verliep erg duidelijk en soepel. Het design van het fotokader is erg mooi geworden en geheel naar onze wens.
Kortom, als je een photobooth zoekt voor je bruiloft en er zeker van wil zijn dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken; dan is de FeestPhotoBooth zeker een aanrader!

5/5

Wat een geweldige ervaring op onze bruiloft!! Niet alleen wij, maar ál onze gasten hebben veel gebruik gemaakt van de photobooth. We hebben enorm gelachen van alle digitale prints die we naderhand kregen, dit hadden we expres niet tegen de mensen gezegd haha. Super goed contact gehad met de eigenaren bij vragen vooraf, tijdens het opbouwen en na het feest. Ik raad dit echt heel erg aan! Je wil dit niet missen op je (bruiloft)feest 🙂 🙂 Bedankt Marc & Chantal!

5/5

Wat een succes, de feest photobooth! Wij hebben deze gehuurd voor onze bruiloft incl. de gouden shimmerwall. Het was een ‘attractie’ die continu gebruikt werd en iedereen was enorm enthousiast. Zo’n foto is een leuke herinnering en de kwaliteit is ook goed. Zeker een aanrader!

5/5

Wat een fantastisch bedrijf! Ze hebben een fotobooth op onze bruiloft neergezet en dat is echt een goede keuze geweest. De communicatie was top, ze hebben ons persoonlijke logo terug laten komen, hebben een prachtig decor neergezet en binnen no time ontving ik de foto’s die ik naar de gasten gestuurd heb om te bedanken! Top service!!!! Dankjewel

5/5

Afgelopen weekend hadden we de fotopaal van FeestPhotoBooth op onze bruiloft en het was een groot succes! De kwaliteit van de foto’s was top, hele mooie belichting en een mooie backdrop! Een hele grote toevoeging voor ons feest! Echt een aanrader!

Why pick us?

Kwaliteit

Studioflitser en spiegelreflexcamera, waardoor we ook in een donkere feestzaal haarscherpe foto's maken.

Service

Wij ontzorgen je! In opmaak van het fotokader tot aan afstemming met de locatie over bezorgtijden en de technische support tijdens jouw bruiloft. Wij zijn bereikbaar!

Uitstraling

Onze notenhouten photobooths zijn stijlvol, zodat ze perfect passen bij jouw trouwlocatie. Kies daarbij uit de mooiste achtergronden voor een echt WAUW-effect

Album

Alle foto's worden dubbel afgedrukt. Ook krijg je alle foto's digitaal in een online gallery, makkelijk te downloaden en te delen met al je gasten.

Let's
Book!

Een FeestPhotoBooth op jouw bruiloft? Bekijk de beschikbare data via ons online reserveringssysteem en reserveer eenvoudig jouw photobooth.