Photobooth marketing
voor jouw
event

Wist je dat een PhotoBooth dé perfecte aanvulling kan zijn voor een succesvol event, het bereiken van potentiële leads en social media bereik? Wij helpen je hierbij!

CONCEPTS

Mobiele Studio

Alle voordelen van een photobooth, maar de kwaliteit en flexibiliteit van een professionele fotograaf. Met een Mobiele Fotostudio zet je de puntjes op de “i”.

Mosaic Wall

De Mosaic Wall is perfect voor een beurs of meerdaags event. De Wall wordt opgebouwd met photobooth foto’s van 5×5 of 10×10 cm. Gasten kunnen de stickers op de Mosaic Wall plakken.

Green Screens

De greenscreen mogelijkheden zijn eindeloos. Je klanten kunnen kiezen uit verschillende digitale achtergronden. Ineens staan ze op het strand en vervolgens in de drukke straten van New York.

Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ●

Helder,
duidelijk &
scherp

Het kiezen van de juiste photobooth voor jullie bruiloft is niet zo moeilijk! Het grote verschil bij het kiezen van een photobooth leverancier is de kwaliteit van de foto’s die je ontvangt en de kwaliteit van de service.

We besteden veel tijd en aandacht aan upgrades van onze photobooth, met geavanceerde verlichting en de beste spiegelreflex-camera’s zie je direct het verschil! Onze foto’s zijn helderder, duidelijker en scherper dan die van veel andere leveranciers.

Why pick us?

Service

Het kiezen van de juiste photobooth.

Kwaliteit

Het kiezen van de juiste photobooth.

Uniek

Het kiezen van de juiste photobooth.

creatief

Het kiezen van de juiste photobooth.

Zullen we
brainstormen?

Neem contact met ons op!