Particulier
Zakelijk
Illustratie ster wit

Photobooth marketing
voor jouw
event

Wist je dat een PhotoBooth dé perfecte aanvulling kan zijn voor een succesvol event, het bereiken van potentiële leads en social media bereik? Wij helpen je hierbij!

Illustratie bril ster

CONCEPTS

Kerstborrel

Kerstborrels zijn geweldig. Hét moment om met alle collega’s terug te kijken op een geslaagd jaar.

shimmerwall photobooth voor een bedrijfsfeest

Shimmer Wall

Ga voor een photobooth met shimmerwall backdrop voor jouw bedrijfsfeest! Een sfeervolle eyecatcher is verzekerd van succes.

 

Magazin cover photobooth

Magazine Cover

Laat jouw gasten schitteren op de cover van jouw eigen magazine.

Mosaic Wall

De Mosaic Wall is perfect voor een beurs of meerdaags event. De Wall wordt opgebouwd met photobooth foto’s van 5×5 of 10×10 cm. Gasten kunnen de stickers op de Mosaic Wall plakken.

Greenscreen photobooth event

Green screen

De greenscreen mogelijkheden zijn eindeloos. Je klanten kunnen kiezen uit verschillende digitale achtergronden. Ineens staan ze op het strand en vervolgens in de drukke straten van New York.

Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ● Ready, Set, Smile ●

Helder,
duidelijk &
scherp

Het kiezen van de juiste photobooth voor jullie event is niet zo moeilijk! Het grote verschil bij het kiezen van een photobooth leverancier is de kwaliteit van de foto’s en video’s die je ontvangt en de kwaliteit van de service.

We besteden veel tijd en aandacht aan upgrades van onze photobooth, met geavanceerde verlichting en de beste spiegelreflex-camera’s zie je direct het verschil! Onze content is helderder, duidelijker en scherper dan die van veel andere leveranciers. 

Samen creëren we content die gedeeld wilt worden.

Illustratie Feest PhotoBooth
Illustratie Feest PhotoBooth

Why pick us?

Service

Jarenlange ervaring op het gebied van foto marketing.

Kwaliteit

Helder, duidelijk en scherp.

Uniek

We creëren unieke content die gedeeld wilt worden.

creatief

Onze concepten sluiten naadloos aan bij jouw event.

Zullen we
brainstormen?

Neem contact met ons op!