7 tips voor een festival bruiloft in 2021

Een festival tijdens de zomermaanden meepakken doen we graag… dus waarom dan geen bruiloft plannen in dezelfde stijl? Festival bruiloften zijn de laatste jaren in opkomst!

Een festival tijdens de zomermaanden meepakken doen we graag… dus waarom dan geen bruiloft plannen in dezelfde stijl? Festival bruiloften zijn de laatste jaren in opkomst! Koppels vieren hun bruiloft graag in een ontspannen sfeer maar wat is er nodig voor een verpletterende festival bruiloft? Wij hebben de 7 gouden tips!

1. Een mooie grote ruimte

Festivals hebben ruimte nodig om te ademen, dus magazijnen, schuren, parken, velden werken goed voor die ongedwongen frisse vibe

2. Help

Het opzetten van een mooie feestlocatie is niet niks. Via Pinterest kun je veel inspiratie opdoen en overweeg zeker hulp van een stel goede vrienden. Samen werken naar jullie grote dag is het mooiste wat er is. Onthoud, het zit m allemaal in de details…

3. De juiste verlichting

Veel gezellige verlichting is essentieel voor een festival bruiloft! Wanneer de zon onder gaat, word de sfeer verpletterend door het gebruik van lampionnen, lantaarns, fakkels, vuurkorven, kaarsen, hoe meer hoe beter!

4. Overkapping

Een soort van beschutting zorgt voor een gezellige sfeer van de avond met behoud van het outdoor gevoel. Afhankelijk van het weer en de locatie kunnen gas- of electrische kachels kunnen worden geplaatst, voor oma en de wat minder warmbloedige gasten.

5. Buitenbar

Wanneer je je festival bruiloft op een unieke locatie houd, zal een buitenbar de essentie binnen handbereik houden! Wij raden aan om verschillende plekken te creëren waar je gasten rond kunnen hangen maar de sfeer word vaak versterkt wanneer je iedereen gezellig bij elkaar houd, bijvoorbeeld bij de buitenbar.

6. Comfortabele zitplekken

Wanneer je lang buiten bent, kan dit best vermoeiend zijn. Het creëren van een gezellige en comfortabele zitplek tussen de belangrijke momenten als de ceremonie of receptie, houd jou en je gasten fris en blij.

7. Een geweldige PhotoBooth

Uiteraard moeten wij het dan toch zeggen! Maar zodra je al die moeite hebt gedaan voor het creëren van de perfecte dag wil je natuurlijk enorm veel foto’s hebben om ieder moment voor de komende jaren te herinneren! De FeestPhotoBooth maakt deze herinneringen onvergetelijk!

Met deze 7 tips word het organiseren van een festival bruiloft al een stuk overzichtelijker! Wil je meer inspiratie? Kijk op onze Pinterestpagina of volg ons via Instagram.

Dit bericht opslaan en later teruglezen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram