Photobooth affiliatie programma.

Ben jij net als ons ook zo enthousiast over onze photobooths? Maak dan kennis met ons affiliatieprogramma. Zo ontvang je op jouw aanbeveling een mooie commissie op de reservering. 

Voor wie is dit partnerprogramma bedoeld?

❍ Weddingplanners die graag samenwerken met betrouwbare partners.
Bruiloft- of evenementlocaties welke die extra stap zetten om het voor hun gasten geweldig te maken.
Bloggers die via een mooie blog inspireren naar onze photobooths en hieruit inkomsten genereren.
Ondernemers en marketingprofessionals op zoek naar sales zonder je zorgen te hoeven maken over de uitvoering van het concept.
Trouw- of evenementfotografen op zoek naar een extra inkomstenstroom met minimale inspanning.

Ons photobooth affiliatie programma.

Wie zijn wij.
Wij zijn FeestPhotoBooth, een toonaangevend stabiel groeiend photobooth bedrijf met franchise formule en een affiliatie programma's. We zijn met de modern booth zeer actief in de trouwbranche. In de zakelijke markt gaan we helemaal los met onze photobooth specials en is niets te gek. Wij blijven continue in ontwikkeling en groeien mee met de laatste trends op photobooth gebied. Bekijk gerust al onze photobooth concepten. Heb je zelf een leuk idee? Let us know! 

Wie wij zoeken.
Wij willen een community van partners met passie voor feesten en evenementen. Ons partnerprogramma is een geweldige manier om commissie te verdienen voor het promoten van foto entertainment op bruiloften, feesten en evenementen waar jouw contacten dol op zullen zijn.

Het programma uitgelegd.
Het concept van het programma is simpel, voor elke definitieve boeking die je doorverwijst ontvang je een afgesproken percentage commissie  van de totale huurprijs. 

Details affiliatie programma.
Na goedkeuring om deel te mogen nemen aan ons partnerprogramma bieden we een speciale weblink die naar onze website die uiteindelijk naar onze reserveringspagina leid. Het enige wat je hoeft te doen is de link delen. Dit kan op vele creatieve manieren. Wanneer een boeking wordt gemaakt, kun je jouw inkomsten in realtime bekijken via uw eigen affiliate-dashboard.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via onderstaand formulier. Meld je vandaag nog aan als exclusieve FeestPhotoBooth partner!

Wat bied ons programma.

Eigen dashboard.
Jij als partner ontvangt een eigen dashboard met inloggegevens. Binnen dit dashboard kun je in real-time zowel, affiliatie gegevens, je resultaten en je financiele statistieken bekijken waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.
photobooth affiliatie dashboard
Content
FeestPhotoBooth levert promo banners en content voor gebruik in jouw mail, op jouw website of blog. Deze zullen worden bijgewerkt op basis van onze interne campagnes.

Jouw partneraanvraag

Laten we kijken of het klikt. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheid verder te bespreken.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram