Particulier
Zakelijk
Logo FeestPhotoBooth

Photobooth
Franchise
programma

Denk je erover om de stap te zetten om je eigen bedrijf te starten en eigen baas te worden? Sluit je aan bij ons netwerk van succesvolle photobooth leveranciers en maak die kick-start richting jouw succes.

Jouw
Kickstart
naar succes

FeestPhotoBooth is gebouwd op meer dan 8 jaar ervaring binnen de photobooth branche. We mogen ons met trots marktleider in Nederland noemen, maar om dat te blijven, zijn we continu bezig met het ontwikkelen en groeien van onze business.

Bekijk de video.

Illustratie bloemetje
Illustratie Feest PhotoBooth

Wie ben je?

Als ondernemer binnen FeestPhotoBooth wordt verwacht dat je loyaal bent aan de formule en actief deelneemt door een bijdrage te leveren aan de uitstraling en de kernwaarden van FeestPhotoBooth.

★ Met passie een persoonlijke service wilt bieden.
★ Ervaring (dit is geen vereiste) of affiniteit hebt met de bruiloft en evenementen branche
★ Altijd de beste kwaliteit nastreeft.

Wat biedt ons programma?​

Wat zit er voor jou in?
★ Wees je eigen baas – je hebt controle over je werklast, agenda en dagelijkse taken.
★ Werk je eigen uren – wees zo flexibel als je wilt zijn
★ Ontmoet nieuwe mensen – sluit je aan bij bedrijfseigenaren in de entertainmentindustrie en een scala aan klanten.
★ Veel plezier – maak deel uit van de feesten en evenementen.
★ Opleidingen – wij delen onze expertise, waar nodig door een externe partner.
★ Onbeperkt verdienpotentieel Werk zoveel of zo weinig als je wilt, herinvesteer winsten, spaar ze of trakteer jezelf. Jij hebt de keus.

Wat zit er voor ons in?
FeestPhotoBooth levert een zogenaamde “hard-franchise” formule. Kortom, wij leveren alles aan om een succesvolle onderneming te starten en jij bouwt aan jouw droom.
feestphotobooth modern booth met flitser droogbloemen bruiloft
Illustratie Feest PhotoBooth

Photo's ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ● Smile ●

De photobooth franchise formule

Jouw bedrijf en onze expertise.
De entertainmentindustrie is booming met steeds meer mensen die op zoek zijn naar nieuwe en vooruitstrevende manieren om bruiloften, verlovingen, verjaardagen, bedrijfsevenementen en meer te vieren. Met de vraag naar entertainment groeit de vraag naar verhuur van photobooths, waardoor dit de perfecte nieuwe onderneming voor jou is om dat extra inkomen te verdienen.

Het runnen van een photobooth-bedrijf is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een betere toekomst voor jezelf op te bouwen en niet onbelangrijk – je hoeft geen ervaring te hebben om te beginnen. Wij zijn er voor je. Het concept van FeestPhotoBooth is van A tot Z uitgedacht en FeestPhotoBooth zal je gedurende de gehele contractduur begeleiden om zo van jou de meest succesvolle franchisenemer te maken.

Wie zijn wij?

Wij zijn FeestPhotoBooth, een stabiel groeiend photobooth bedrijf met franchise formule en een affiliatie programma.
We zijn met de modern booth zeer actief in de trouwbranche. In de zakelijke markt gaan we helemaal los met onze photobooth specials en is niets te gek. Wij blijven continu in ontwikkeling en groeien mee met de laatste trends op photobooth gebied. Bekijk gerust al onze photobooth concepten. Heb je zelf een idee, laat het ons gerust weten en we denken mee om iets moois te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Wij willen een community van partners bouwen met passie voor feesten en evenementen. Ons franchiseprogramma is een geweldige manier om met een kickstart aan te haken en grote stappen te maken binnen de photobooth wereld.

Het programma uitgelegd

Het concept van het programma is simpel maar leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Voordelen als Franchisenemer

 • Sterke naamsbekendheid.
 • Marktleider binnen Nederland.
 • Inkoopvoordeel.
 • Lage instapfee.
 • Landelijke en lokale marketing
 • Exclusief bezorggebied.
 • Uitgebreide operationele trainingen.
 • Niet opnieuw het wiel uitvinden, maar successen kopiëren.

 

Ondersteuning vanuit FeestPhotoBooth

Wij vinden het belangrijk dat je als franchisenemer je volledig kan focussen op het runnen van je vestiging. Daarom ondersteunen wij als franchisegever jou onderandere op het gebied van:

 • Landelijke en lokale marketing.
 • ICT.
 • Inkoop
 • Product ontwikkeling.
 • Dagelijkse operationele werkzaamheden.

 

Details franchise programma

Na goedkeuring om deel te mogen nemen als franchisenemer gaan we graag met je in gesprek en groeien we toe naar een duurzame en succesvolle samenwerking.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via onderstaand formulier. Meld je vandaag nog aan als exclusieve FeestPhotoBooth partner!

Illustratie ster wit

Jouw partneraanvraag

Laten we kijken of het klikt!
Vul het formulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheid verder te bespreken.

Illustratie Feest Photobooth