De beste photobooths handgemaakt

Met oog voor detail en liefde voor hout zijn al onze photobooths volledig handgemaakt. De details, apparatuur en beleving zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat we jouw feest of event tot een succes kunnen maken.

Met onze photobooths gaan we voor kwaliteit. Dit is ook wel het kenmerk waar we voor staan. De uitstraling is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en daar zijn we trots op. Onze photobooth volledig handgemaakt.

Professionele photobooths waar we altijd op kunnen rekenen.

Eind 2016 is ons bedrijf gestart met een basic photobooth, gebaseerd op een iPad. Perfect om een lach op ieders gezicht te krijgen, maar we wilden meer...

We zijn rond de tekentafel gaan zitten en hebben een nieuw model bedacht, handgemaakt, met oog voor detail en anders dan anderen. Met dit model als basis kunnen we oneindig veel opties bieden en onszelf onderscheiden in kwaliteit en creativiteit.

Met de mogelijkheden en uitstraling van onze booth geven we je een geweldige photobooth belevenis. Jouw feest, event of merk onderscheidt zich met onze veelzijdige opties om de aandacht op de beleving en herinnering te houden.

De Modern Booth

De meest veelzijdige open photobooth. Compact van formaat, maar de perfecte uitstraling door een mooi staaltje vakwerk. De notenhouten Photobooth volledig handgemaakt. Hij is met veel zorg samengesteld en van alle nodige apparatuur voorzien. Een professionele fotocamera, geïntegreerde verlichting, een snel werkend photobooth systeem en een printer, waarmee je gedurende het event/feest onbeperkt foto's kunnen maken.

Elk model word met de hand gemaakt.

Met oog voor detail en liefde voor hout wordt iedere photobooth volledig handgemaakt. Hierdoor kunnen we de mooie notenhouten details, de apparatuur en de beleving perfect op elkaar afstemmen. En je krijgt op jouw locatie een mooie stralende photobooth die gezien mag worden.

Dit bericht opslaan en later teruglezen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram