Boek zonder zorgen in coronatijd

De eerste reserveringen lopen alweer binnen. Voor ons fijn maar voor jou zeker net zo! Dit wil zeggen dat we langzaam maar zeker weer toeleven naar een feestje.

De eerste reserveringen lopen alweer binnen. Voor ons fijn maar voor jou zeker net zo! Dit wil zeggen dat we langzaam maar zeker weer toeleven naar een feestje. In de laatste conferentie zagen we stappen in de goede richting!

Vanaf 1 juni mogen er maximaal dertig personen in een restaurant/café samenkomen, wat de overheid vanaf 1 juli wil uitbreiden naar honderd mensen. In het laatste geval betekent ook dat bruiloften en andere samenkomsten weer georganiseerd kunnen worden.

Het is een tijd waar we het over 50 jaar nog over zullen hebben. Wat je daarom natuurlijk niet wilt missen zijn de onvergetelijke herinneringen! En juist daar komen wij om de hoek kijken. Onze Modern Booth deed het voor de crisis al erg goed maar mocht je nog wat terughoudend zijn, speciaal voor de 1,5 meter samenleving hebben we nu een Selfie Station ontwikkeld, alle fun van een photobooth maar dan zonder de booth...

Ben je wat terughoudend met het reserveren van een photobooth omdat de tijden toch allemaal wat onzeker zijn? Geeft niet, bij ons is het geen probleem om de datum te wijzigen. Reserveer je nu een photobooth kun je de datum later kosteloos wijzigen.

Dit bericht opslaan en later teruglezen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram