Jouw reservering verplaatsen

Toen was daar het coronavirus waardoor we ineens in onzekerheid kwamen te zitten en heel de zag verzet zal moeten gaan worden.

Jouw reservering verplaatsen? Geen probleem!

Zo dichtbij maar ondertussen zo ver weg. Alles was geregeld voor jullie speciale dag, jullie hebben zelfs al een van onze photobooths vastgelegd. Maar toen was daar het coronavirus waardoor we ineens in onzekerheid kwamen te zitten en heel de dag verzet zal moeten gaan worden. Hoe zit het met de photobooth? Kunnen we de reservering verplaatsen?

Kan ik mijn photobooth reservering kosteloos verplaatsen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, geen probleem. Je kunt jouw photobooth reservering verplaatsen naar een nieuwe datum, mocht jullie dag niet doorgaan vanwege de huidige COVID-19 maatregelen. Wanneer jouw reservering al definitief is ben je ook verzekerd van een photobooth op de nieuwe datum. Zelfs als je de datum door omstandigheden nog een extra keer moet verplaatsen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het enige wat je hoeft te doen is de datum aan ons door te geven. Wij passen de nieuwe datum vervolgens aan in jullie online dashboard zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Heb je nog geen nieuwe datum gepland? Geen probleem.

Namens team FeestPhotoBooth wens ik iedereen alle gezondheid toe en zien we jullie graag snel weer in een van onze photobooths!

Dit bericht opslaan en later teruglezen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram