Particulier
Zakelijk
Logo FeestPhotoBooth
Illustratie Feest PhotoBooth

Nice
to meet
you!

Wij zijn leuk, enthousiast en bijten niet.
Wij zitten voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Illustratie ster wit

Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ● Let's Meet ●

CONTACT

feestphotobooth locatie

ADMINISTRATIEF

KVK: 91273129

Of vul ons contactformulier in

Vestigingen

Kies voor de photobooth vestiging die dicht bij jullie bruiloft is om zo optimaal gebruik te maken van onze kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Zuid Nederland

Chantal Peters
Villa Spaanse Ruiter 56
5146AJ Waalwijk
chantal@feestphotobooth.com

Noord Nederland

Abe Bilijam
Binnendyk 81
8461LH Rottum
abe@feestphotobooth.com

FAQ

Zeker weten, binnen al onze pakketten is een onbeperkt
aantal prints inbegrepen.

Alle foto’s worden ook digitaal opgeslagen en  worden geüpload naar een persoonlijke online gallery. Zo kun je alle foto’s bekijken, downloaden en delen.

Zeker niet, er zit voldoende papier in de printer voor de gehele huurperiode. Zo ontzorgen we jullie en kun je de huurperiode optimaal benutten. 

Onbeperkt printen is inbegrepen. Alle foto’s worden dubbel afgedrukt, één voor de gast en één voor het bruidspaar of de klant. Hoe leuk om dan één van de printjes te gebruiken voor in het gastenboek.

De polaroid formaten zijn 7,5 x 10 cm groot. 
De fotostrip formaten zijn 5 x 15 cm groot (of liggend 15 x 5 cm)

Dan kun je uurtjes extra toevoegen. Een uurtje extra kost 30 euro. We adviseren je altijd de photobooth te huren van begin tot einde feestavond of event.

Dit stemmen we af met de locatie. Zij zijn het beste op de hoogte van de tijden dat het personeel aanwezig is en kennen ook het draaiboek. Zo kunnen we met halen en brengen rekening houden met alle omstandigheden die hierbij belangrijk zijn en houden we de kortste lijntjes.

Wij zijn gedurende de huurperiode altijd telefonisch bereikbaar en leveren technische support. We kunnen een probleem meestal op afstand verhelpen. Lukt dit niet, komen we direct naar locatie. Je kunt dan eigenlijk altijd wel de booth blijven gebruiken, alleen de printjes komen er dan even later uit.

Ja, maar dan wel onder een degelijke overkapping of waterdichte tent. Ook de ondergrond van de photobooth moet verhard zijn. 

De apparatuur kan niet tegen een onverwacht regenbuitje en ook fel zonlicht doet de uiteindelijke foto’s niet ten goede (samengeknepen oogjes)

Je kunt de photobooth ook voor meerdere dagen huren. Neem hiervoor contact met ons op. Hiervoor maken we graag een offerte op maat.

Illustratie Feest PhotoBooth
Polaroid Feest Photobooth