Ik zag
wel dat je
cake

Wij zijn leuk, enthousiast en bijten niet.
Wij zitten voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

FAQ

Zeker weten, binnen al onze pakketten is een onbeperkt
aantal prints inbegrepen.

Alle foto’s worden ook digitaal opgeslagen en  worden geüpload naar een persoonlijke online gallery. Zo kun je alle foto’s bekijken, downloaden en delen.

Zeker niet, er zit voldoende papier in de printer voor de gehele huurperiode. Zo ontzorgen we jullie en kun je de huurperiode optimaal benutten. 

Onbeperkt printen is inbegrepen. Alle foto’s worden dubbel afgedrukt, één voor de gast en één voor het bruidspaar of de klant. Hoe leuk om dan één van de printjes te gebruiken voor in het gastenboek.

De polaroid formaten zijn 7,5 x 10 cm groot. 
De fotostrip formaten zijn 5 x 15 cm groot (of liggend 15 x 5 cm)

Dan kun je uurtjes extra toevoegen. Een uurtje extra kost 30 euro. We adviseren je altijd de photobooth te huren van begin tot einde feestavond of event.

Dit stemmen we af met de locatie. Zij zijn het beste op de hoogte van de tijden dat het personeel aanwezig is en kennen ook het draaiboek. Zo kunnen we met halen en brengen rekening houden met alle omstandigheden die hierbij belangrijk zijn en houden we de kortste lijntjes.

Wij zijn gedurende de huurperiode altijd telefonisch bereikbaar en leveren technische support. We kunnen een probleem meestal op afstand verhelpen. Lukt dit niet, komen we direct naar locatie. Je kunt dan eigenlijk altijd wel de booth blijven gebruiken, alleen de printjes komen er dan even later uit.

Ja, maar dan wel onder een degelijke overkapping of waterdichte tent. Ook de ondergrond van de photobooth moet verhard zijn. 

De apparatuur kan niet tegen een onverwacht regenbuitje en ook fel zonlicht doet de uiteindelijke foto’s niet ten goede (samengeknepen oogjes)

Je kunt de photobooth ook voor meerdere dagen huren. Neem hiervoor contact met ons op. Hiervoor maken we graag een offerte op maat.