Particulier
Zakelijk

6 Bruiloft Trends voor 2020/ 2021

Zijn jullie bezig met de organisatie van jullie droombruiloft. En wil je weten wat voor komend seizoen de trends zijn, wat de bruiloft trends voor 2021 zijn?

Wij hebben een top 6 bruiloft trends samengesteld die je volgens ons zeker terug gaat zien in het komende trouwseizoen.

1. Denk aan een groene omgeving

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bruiloft in een natuurlijke omgeving.
De open stretch tenten zagen we afgelopen jaren al veelvuldig voorbij komen en zijn ook in 2021 voor veel buitenbruiloften erg populair.

Maar 2021 wordt ook het jaar dat gezocht wordt naar andere creatieve locaties om te trouwen, zoals bijvoorbeeld een glazen kas of een open boeren schuur. Met het juiste stylingplan kun je van dit soort locaties echt de mooiste pareltjes maken. Als we het hebben over een kas dan vindt ik In de Kas in Winssum er echt uitzien als een pareltje. Een kas met prachtige houten deuren. Ik zie de foto’s al helemaal voor me, lekker pinterest-proof.

2. Eco-friendly

Het zal geen verassing zijn dat veel bruiden vallen voor een natuurlijke bruiloft. Iedereen word zich ieder jaar meer bewust van het milieu. Dus ook deze ga je zeker terug zien in de bruiloft trends voor 2021.

Dus hoe gaat het jou lukken om groen te denken tijdens jullie bruiloft?

Er zijn oneindig veel ideeën die je kunt toepassen om jullie bruiloft eco-friendly te maken. Hier zijn slechts een paar ideeën.

Bladconfetti , wij zijn er helemaal enthousiast over! Met bladconfetti vier je de liefde. Confetti is ook altijd leuk voor bij de photobooth.

Recycle Denk aan uitnodigingen, gemaak van gerecyclede materialen. Je kunt zelfs papier kopen met zaadjes erin verwerkt zodat jullie bruiloft maanden later nog voor unieke herinneringen zorgt.

Denk lokaal Jullie menu kan bestaan uit de lekkerste biologische streekproducten.

Seizoensbloemen Denk aan een uniek corsage, wat ter plekke zelf door je daggasten uitgezocht word zodat het voor iedere gast een persoonlijk stuk is. Pluktruck verrast jullie gasten op jullie bruiloft met deze unieke bloemen beleving. Pluktruck creëert ook onze unieke photobooth achtergronden van echte bloemen.

3. Droogbloemen

De droogbloemen zag je in 2020 steeds vaker al terugkomen. De moderne bruid koos toen al voor droogbloemen in de styling en zelfs in het bruidsboeket zag je steeds vaker de mooiste creaties met droogbloemen voorbij komen. Komend jaar 2021 zal je deze bruiloft trend nog veel meer gaan tegenkomen.
En ik zeg doen, want ik ben echt helemaal fan van droogbloemen.

4. Livemuziek

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en persoonlijk met livemuziek.
Steeds meer koppels kiezen ervoor livemuziek toe te voegen aan hun ceremonie. Muziek raakt de gasten en het bruidspaar en geeft het een extra persoonlijk tintje, en hoe mooi is het als een zangeres of duo dit live kan toevoegen aan jullie ceremonie.

Ook bij de borrel zorgt livemuziek voor extra sfeer en gezelligheid. Kijk naar de mogelijkheden of je de ceremonie en borrel wat betreft muziek met elkaar kan combineren. De meeste leveranciers bieden deze mogelijkheid wel aan.

5. Techniek is de toekomst

Het klinkt misschien niet heel aantrekkelijk maar we hebben het hier over fotografie, videografie en fotobooths. Bruidsparen kiezen steeds meer voor drones om foto’s of de video van hun grote dag vanuit de lucht vast te leggen. Perfect voor een outdoor wedding.

Ook op photobooth gebied is er meer en meer mogelijk. Wij blijven ons photobooth assortiment continue uitbreiden met de nieuwste ontwikkelingen. Mosaic zag je afgelopen jaar hard opkomen in de evenementen branche.
Op trouwgebied zie je hem terugkomen in de bruiloft trends voor 2021.
NIEUW IN NEDERLAND!
Helemaal nieuw is de Mosaic voor bruiloften, en wij bieden hem als eerste aan.

Als je jouw locatie uniek wilt maken, verdiep je dan eens in video mapping, het is een nieuwe trend die in 2020 groot zal worden. Je gebruikt hierbij een projector die foto’s of video’s op de muren, plafond en de vloer projecteert zodat de ruimte veranderd in alles wat je wilt.

6. Zoek naar culinaire creativiteit

Ondanks dat er niks mis is met een traditioneel bruiloft menu ziet het ernaar uit dat steeds meer bruidsparen kiezen voor creatieve menu’s. Er worden ook steeds vaker bruiloften georganiseerd op pop-up locaties, in bijv. een weiland of in een boomgaard. En ook aan de catering moet dan gedacht worden, want ook zeker de kwaliteit van het eten, maakt jullie dag extra bijzonder.

In 2019 hebben wij kennis mogen maken met Lucie’s plateau. Deze energieke dame maakt van elk feest een culinaire verassing.

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs