Bij ons is het gras altijd groen.

Greenscreen is geweldig. Bedenk de meest waanzinnige situaties, zweven in een luchtballon, vliegen tussen de wolken..alles kan. Wij zorgen dat jouw scene tot leven komt. 

greenscreen photobooth

Wat is een greenscreen photobooth?

Green Screen photobooth huren. De naam zegt het eigenlijk al, wanneer je kiest voor greenscreen, ook wel greenkey, breiden we onze Modern Booth uit met een groene achterwand. Door middel van deze wand gaat er een wereld voor je open, de opties worden eindeloos en ideeën komen tot leven. 

Met greenscreen kun je merkachtergronden voor jouw bedrijf of evenement hebben zonder de kosten, tijd en logistiek van het bedrukken van een custom achtergrond. Of wordt creatief en maak unieke foto's van verre en onbereikbare plaatsen of plaats jezelf op een cover van een magazine. Verzin en creëer de leukste, gekste, meest toffe en humoristische ideeën en laat ze met onze green screen photobooth tot leven komen. Natuurlijk helpen wij daarin graag een handje mee!

De mogelijkheden blijven niet beperkt tot enkel unieke foto's, we gaan nog een stap verder met opties als Video, Boomerang en Animated GIF's.

Standaard kun je op het bedieningsscherm kiezen voor drie verschillende achtergronden. Vervolgens zie je jezelf voor deze achtergrond zodat je de perfecte pose aan kunt nemen voordat de foto gemaakt wordt.

Om door de bomen het bos nog te zien hebben we gekozen voor één all-in pakket dat helemaal afgestemd is op jouw zakelijke evenement. Mocht je er niet uitkomen, neem gerust contact op en wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt.

greenscreen photobooth superhero
omaggio peaky blinders greenscreen
Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram