Bij ons is het gras altijd groen.

Greenscreen is geweldig. Bedenk de meest waanzinnige situaties, zweven in een luchtballon, vliegen tussen de wolken..alles kan. Wij zorgen dat jouw scene tot leven komt. 
greenscreen photobooth superhero
omaggio peaky blinders greenscreen
fotostrips greenscreen

Wat is een greenscreen photobooth?

Green Screen photobooth huren. De naam zegt het eigenlijk al, wanneer je kiest voor greenscreen, ook wel greenkey, breiden we onze Modern Booth of Mobiele Fotostudio uit met een groene achterwand. Door middel van deze wand gaat er een wereld voor je open, de opties eindeloos worden en ideeën tot leven komen. Natuurlijk helpen wij graag mee.

Met greenscreen kun je een merkachtergrond voor jouw bedrijf of evenement hebben zonder de kosten, tijd en logistiek van het laten bedrukken en verzenden van een aangepaste achtergrond. Of wordt creatief en maak unieke foto's van verre en onbereikbare plaatsen of plaats jezelf op een cover van een magazine. Verzin en creëer de leukste, gekste, meest toffe en humoristische ideeën en laat ze met onze green screen photobooth tot leven komen. Natuurlijk helpen wij daarin graag een handje mee!

De mogelijkheden blijven niet beperkt tot enkel unieke foto's, we gaan nog een stap verder met opties als Video, Boomerang en Animated GIF's.

Standaard kun je op het bedieningsscherm kiezen voor drie verschillende achtergronden. Vervolgens zie je jezelf voor deze achtergrond zodat je de perfecte pose aan kunt nemen voordat de foto gemaakt wordt.

Om door de bomen het bos nog te zien hebben we gekozen voor drie pakketten, Basic, Premium en Gold en enkele aanbevolen opties. Mocht je er niet uitkomen, neem gerust contact op en wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt.

Onze photobooths voor jouw event.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring op mogen doen op de meest uiteenlopende feesten en events. De mogelijkheden van een greenscreen worden steeds populairder. Om de keuze gemakkelijk te maken hebben we pakketten samengesteld welke perfect aansluiten op jouw feest of event.

Basic

Basispakket met uniek fotokader en onbeperkt aantal prints.


€495
Meer info

Premium

Binnen dit pakket is naast een onbeperkt aantal prints en een uniek fotokader, ook een mobiele fotostudio inbegrepen.
€825
Meer info

Gold

Binnen dit pakket maken we alles voor jullie op maat.


€975
Meer info

Onze aanbevolen opties voor een greenscreen

Om de dag helemaal uniek te maken en totaal naar jullie hand te zetten hebben we een aantal aanbevolen opties, speciaal voor bruiloften samengesteld.

Props

€30

Meer info

Slideshow

€95

Meer info

Video

€95

Meer info

Foto Filters

€145

Meer info
Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram