Met jou is alles leuker.

Een photobooth op jullie bruiloft.

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Natuurlijk wil je die dag zo goed mogelijk vastleggen. Niet alleen de ceremonie en receptie maar ook het feest ‘s avonds. Een photobooth op jullie bruiloft is de ideale manier om de leukste en meest hilarische herinneringen vast te leggen! De hele avond gezellig photobooth foto’s maken. Gebruik een origineel gastenboek om de foto's in te laten plakken. Of ga voor goud met onze Mosaic op IXXI, de mooiste herinnering aan jullie bruiloft. De tweede polaroid of fotostrip mag als bedankje mee naar huis.

Onze photobooth pakketten.

Laat onze photobooth stralen op jullie bruiloft en kies jullie favoriete pakket. We hebben 3 verschillende pakketten die jullie de leukste photobooth-beleving geven. Zo zie je snel en overzichtelijk welk pakket het beste bij jullie wensen past.

Dus alles voor de leukste herinnering aan jullie bruiloft.

Basis

✓ 4 uur lang photobooth fun
✓ Studioflitser
✓ Onbeperkt aantal dubbele prints
✓ Opbouw en technische support
✓ 40 km transport inbegrepen
✓ Uniek fotokader in jullie eigen stijl.
✓ Keuze uit verschillende foto formaten
✓ Prive digitaal fotoalbum op onze website

✓ Basis achtergrond

€525

Onze aanbevolen opties.

We hebben een aantal specials geselecteerd die jullie photobooth avontuur helemaal compleet maken. De meest gekozen extra's, speciaal voor bruiloft samengesteld.
photobooth props

Props€25

photobooth gastenboek

Gastenboek€70

video photobooth

Video€95

photobooth gif boomerang

GIF - Boomerang


€95

  • omaggio peaky blinders greenscreen
  • fotostrips greenscreen

Herken je dit?

✓ Ik wil niet dat mijn gasten op onze bruiloft nog dingen moeten regelen, ik wil dat iedereen kan genieten van onze bruiloft.
✓  Alle details van onze bruiloft zijn op elkaar afgestemd, maar hoe past de photobooth ook perfect bij onze bruiloft?
✓  Hoe kunnen we terugkijken op de mooiste photobooth-foto's van onze liefdevolle gasten?
✓  Mijn gasten gaan zeker veel foto's maken, maar ik wil wel dat ze tot het einde de photobooth kunnen gebruiken.
✓  Ik weet niet of onze locatie genoeg ruimte heeft voor een photobooth
Reserveer hier de photobooth voor jullie bruiloft.

Jullie dag wordt perfect.

Je wilt het photobooth-pakket dat past bij jullie droombruiloft. Je wilt dat de details op elkaar zijn afgestemd en je totaal geen zorgen hoeft te maken of het allemaal wel geregeld is op jullie dag. De photobooth moet staan als een huis en jullie moeten de mooiste foto's kunnen maken, zodat jullie zelf, maar ook al jullie lieve gasten met de polaroids of fotostrips nog jaren terugdenken aan jullie geweldige dag. Je kunt bij ons het pakket kiezen wat past bij jullie wensen en budget. Vind je het belangrijk dat je gasten de leukste foto's kunnen maken en een afdruk kunnen meenemen, dan hebben we voor jullie het basispakket. Maar wil je echt een geweldige herinnering waar jullie nog jaren plezier van gaan hebben, dan is er het pakket Goud, met een geweldige Mosaic, samengesteld op Ixxi. Ik weet zeker je met de Mosaic nog lang met veel plezier terugdenkt aan jullie bruiloft.

Klaar om te beginnen met plannen?

Bekijk de beschikbaarheid op jullie datum.

Oké, ik heb geboekt en nu?

Helemaal super dat wij op jullie mooiste dag aanwezig mogen zijn. Dit is hoe wij met jullie naar jullie trouwdatum toe leven.
Gereserveerd
Voorbereiding
Opbouwen
Party time!
Afbouwen
Online Gallery
Feedback

Photobooth party

Je hebt je keuze gemaakt om FeestPhotobooth de photobooth op jullie bruiloft te laten verzorgen. Tof! Zodra je boeking is geplaatst ontvang je direct van ons bevestiging via de e-mail. Ook krijg je een e-mail met tips&tricks toegestuurd, handig! Lees deze goed door, dan ben je meteen op de hoogte wat de vervolgstappen zullen zijn.

Heb je speciale wensen, klopt er iets niet of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je ons via e-mail en natuurlijk gewoon de telefoon bereiken.

Een goed begin.

Na je reservering ontvang je een eigen online dashboard waar je heel je boeking in kunt bekijken en beheren.

Een aantal weken van te voren nemen we contact met je op om je wensen te bespreken voor het fotokader. Meestal maken we deze aan de hand van jullie trouwkaart, zodat alles in dezelfde stijl is. Andere wensen doorgeven kan natuurlijk ook. We maken voor iedereen die een photobooth huurt een uniek en gepersonaliseerd design!

Zodra het ontwerp is gemaakt sturen wij deze naar je toe ter goedkeuring en mag je eventueel nog wijzigingen doorgeven. Wist je dat je allerlei soorten formaten, filters en andere leuke designs kunt kiezen?
Handgemaakte photobooth

Opbouwen op locatie.

Eenmaal op de dag zelf komen we minstens een uur van te voren om alles op te bouwen. Een van onze boothboys zoekt contact met de door jullie opgegeven contactpersoon, dit kan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of iemand van de feestlocatie zijn.

We zorgen dat alles op tijd is opgebouwd, zonder overlast te veroorzaken. Op de door jullie gekozen huurtijd kunnen jullie van start met foto's maken! Starten we later door file of andere onvoorziene omstandigheden? Dan blijven we gewoon wat langer.

Its party time!

Geniet van de lol die je hebt met vrienden, familie en misschien wel de barman! Kies een snor of kies een mooie set lippen en lach je lens. Maak zoveel foto's als je kunt, onze held daagt je graag uit met verschillende poses die je kunt uitproberen. 3.. 2.. 1.. Lachen!

En iedereen weet: hoe later op de avond, hoe leuker. Niet iedere geprinte foto komt in het gastenboek, maar jij weet iets wat de gasten niet weten, jij krijgt alle foto's digitaal.

The afterparty.

Wanneer jullie dag voorbij is, komen wij de photobooth weer netjes ophalen.

Online gallery.

Direct na het feest ontvang je van ons ook een e-mail met de link naar jullie persoonlijke online gallery. Alle foto’s die worden gemaakt met de photobooth worden geüpload naar deze pagina. Standaard is jullie online gallery verborgen en versleuteld, zodat alleen jullie toegang hebben.

Na afloop van het feest kunnen jullie in een keer alle digitale foto's downloaden. Ook kunnen jullie de link naar jullie gasten doorsturen zodat zij hun eigen foto ook kunnen downloaden.

Spread the word.

Ben je helemaal enthousiast en gun je je vrienden ook zo'n leuke activiteit en herinnering van hun feest? Laat dan je beoordeling achter en vertel het door aan je vrienden!

Misschien zien we je dan op het eerstvolgende personeelsfeestje, verjaardag, jubileum, promotie, winkelopening, festival, beurs, een andere bruiloft, open dag of ergens anders!
Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram