Particulier
Zakelijk

Kerstborrel: maak het onvergetelijk met de magische toevoeging van een photobooth.

feestdagen photobooth kerstborrel

De feestdagen brengen een magische sfeer met zich mee, en wat is nou een betere manier om deze vreugde vast te leggen dan met een sprankelende shimmerwall met photobooth op je kerstborrel!

Stel je voor: fonkelende lichtjes, gezellige kerstdecoratie en lachende gezichten die samenkomen voor de lens van de photobooth. Een moment dat zorgt voor een hoop vreugde, werkt als een ijsbreker en zorgt voor een ontspannen sfeer en hilarische momenten tussen collega’s op de kerstborrel.

Helemaal in stijl 

Feestphotobooth zorgt voor een complete Photobooth-beleving, volledig in kerstsfeer. We hebben verschillende shimmerwalls die zorgen voor de magische fonkelende lichtjes op de achtergrond. Helemaal passend bij de kerstsfeer. Of misschien ga je wel voor één van onze greenscreen opties waarbij je zomaar middenin een winterwonderland of kerstmarkt belandt. De opties zijn eindeloos. Voeg daarbij nog onze kerstprops toe en je maakt de fotobeleving voor je kerstborrel helemaal af. 

Ontspannen fotomomenten voor iedereen
De laagdrempeligheid van onze photobooths maak het geschikt voor collega’s van alle leeftijden en functies. Het is een activiteit die iedereen samenbrengt, van het management tot de ondersteunende teams. Er ontstaat een gelijk speelveld waar iedereen zich kan vermaken en gelijkwaardig deelneemt aan de feestvreugde. 

Eenvoudig te organiseren kerstborrel 

Één van onze photobooths toevoegen aan je kerstborrel is super eenvoudig! Jij doet de boeking, wij regelen de rest. Transport, opzetten van de booth, technische support, wij regelen het allemaal. Onze photobooths zijn makkelijk te bedienen waardoor we een zorgeloze toevoeging zijn aan de kerstborrel zonder dat het de organisatorische lasten verhoogt. 

Kortom: FeestPhotoBooth is het ingrediënt dat je borrel transformeert van een reguliere bijeenkomst naar een betoverend kerstfeest! 

Ga je een kerstborrel organiseren? Klik hier om onze mogelijkheden te bekijken.

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs