Met jou is alles mooier.

De photobooth voor jouw event.

Je kiest het pakket dat aansluit bij je wensen en budget. Wij verzorgen de rest. 
Bij de organisatie van jouw zakelijke event komt veel kijken. Van het regelen van de locatie, tot de muziek, sprekers, catering, styling en zo kan ik nog wel even doorgaan. En daarom vinden wij het belangrijk om de complete service te bieden, een all-in pakket voor de Photobooth. We zorgen ervoor dat het concept perfect aansluit bij jouw wensen. Via een online dashboard kunnen jullie je boeking beheren en alle afspraken inzien en aanpassen. Zo houden we contact met elkaar.

We stemmen de opmaak van het persoonlijke fotokader af, zodat het totaalplaatje passend is bij het event. En omdat het zakelijk is en je wilt opvallen met de foto's die worden afgeleverd, werken wij met een uniek formaat XL fotoafdrukken. 
Daarnaast ontzorgen we jullie op jullie op het event zelf. Wij zorgen voor het transport en de plaatsing van de booth, leveren 24/7 technische support, en zorgen ervoor dat de photobooth perfect wordt ingesteld op jullie locatie, zodat jullie de mooiste foto's krijgen. Bij de Mosaic Wall en 360 VR concept blijft er een host op locatie om alles  in goede banen te leiden.

Onze pakketten zijn altijd voorzien van onbeperkt printen. Zo hoef je niet na te denken over een printlimiet en kun je altijd een aandenken meegeven aan je klanten/leads. En hoe bereik jij je potentiële klanten en creëer je met de photobooth de beste fotomarketing voor jouw bedrijf? Wij kennen de antwoorden.

Je hoeft niet bang te zijn dat foto's verloren raken. Alle gemaakte foto's worden na het event digitaal aangeleverd in een online Galery op onze website. Middels wachtwoord kun je alle foto's bekijken en downloaden, zodat jullie altijd kunnen terugkijken op het geslaagde event.
  • omaggio peaky blinders greenscreen
  • fotostrips greenscreen

Ga voor de photobooth die past bij jouw event.

✓ Je wilt graag een photobooth pakket dat geheel aan je wensen voldoet.
✓  Je hebt een budget, en wilt het beste resultaat wat binnen je mogelijkheden past.
✓  Je wilt naast leuk entertainment ook een zakelijk succes maken van de Photobooth.
✓  De photobooth moet goed werken, en je wilt er vooral zelf tijdens het event geen omkijken meer naar hebben.
✓  Je wil merkactivatie bereiken met de Photobooth. 

Onze photobooth-concepten voor jouw event.

Kies de photobooth die past bij jouw event. 

Greenscreen 

Breng je gasten naar een bijzondere plek; waar, wanneer en met wie ze willen. Of je ze nu naar een Bounty eiland brengt of in de setting van een superheldenfilm, niks is ons te gek!€825

360 VR photobooth

Een unieke Photobooth belevenis met de virtual reality photobooth. Breng je gasten in deze unieke setting en laat ze het direct beleven met een 360graden foto, welke live bekeken kan worden.

€1295

Mosaic Wall

Nieuw in Nederland!
Maak een mosaic met jouw eventfoto's. Van dichtbij de Wall zie je de Photo Booth-fotos van jouw klanten, van een afstandje zie je het totaalplaatje. Een echte merkbeleving!

€1995

Klaar om te beginnen met plannen?

Bekijk de beschikbaarheid voor jouw datum.

Oké, ik heb geboekt en nu?

Helemaal super dat wij op jullie mooiste dag aanwezig mogen zijn. Dit is hoe wij met jullie naar jullie trouwdatum toe leven.
Gereserveerd
Voorbereiding
Opbouwen
Party time!
Afbouwen
Online Gallery
Feedback

Photobooth party

Je hebt je keuze gemaakt om FeestPhotobooth de photobooth op jullie bruiloft te laten verzorgen. Tof! Zodra je boeking is geplaatst ontvang je direct van ons bevestiging via de e-mail. Ook krijg je een e-mail met tips&tricks toegestuurd, handig! Lees deze goed door, dan ben je meteen op de hoogte wat de vervolgstappen zullen zijn.

Heb je speciale wensen, klopt er iets niet of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je ons via e-mail en natuurlijk gewoon de telefoon bereiken.

Een goed begin.

Na je reservering ontvang je een eigen online dashboard waar je heel je boeking in kunt bekijken en beheren.

Een aantal weken van te voren nemen we contact met je op om je wensen te bespreken voor het fotokader. Meestal maken we deze aan de hand van jullie trouwkaart, zodat alles in dezelfde stijl is. Andere wensen doorgeven kan natuurlijk ook. We maken voor iedereen die een photobooth huurt een uniek en gepersonaliseerd design!

Zodra het ontwerp is gemaakt sturen wij deze naar je toe ter goedkeuring en mag je eventueel nog wijzigingen doorgeven. Wist je dat je allerlei soorten formaten, filters en andere leuke designs kunt kiezen?

Opbouwen op locatie.

Eenmaal op de dag zelf komen we minstens een uur van te voren om alles op te bouwen. Een van onze helden zoekt contact met de door jullie opgegeven contactpersoon, dit kan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of iemand van de feestlocatie zijn.

We zorgen dat alles op tijd is opgebouwd, zonder overlast te veroorzaken. Op de door jullie gekozen huurtijd kunnen jullie van start met foto's maken! Starten we later door file of andere onvoorziene omstandigheden? Dan blijven we gewoon wat langer.

Its party time!

Geniet van de lol die je hebt met vrienden, familie en misschien wel de barman! Kies een snor of kies een mooie set lippen en lach je lens. Maak zoveel foto's als je kunt, onze held daagt je graag uit met verschillende poses die je kunt uitproberen. 3.. 2.. 1.. Lachen!

En iedereen weet: hoe later op de avond, hoe leuker. Niet iedere geprinte foto komt in het gastenboek, maar jij weet iets wat de gasten niet weten, jij krijgt alle foto's digitaal. Chantagemateriaal voor het leven noemen wij dit.

The afterparty.

Wanneer jullie dag voorbij is, komen wij de photobooth weer netjes ophalen.

Online gallery.

Van tevoren ontvang je van ons ook een e-mail met de link naar jouw persoonlijke online gallery. Alle foto’s die worden gemaakt met de photobooth worden geüpload naar deze pagina. Standaard is jouw online gallery verborgen en versleuteld, zodat alleen jij toegang hebt.

Via de link kun je jouw voorkeuren aanpassen en een wachtwoord kiezen voor je gallery. Na afloop van het feest kun je in een keer alle digitale foto's downloaden. Je ontvangt dan zowel alle losse originele bestanden als de customized versie met ontwerp!

Spread the word.

Ben je helemaal enthousiast en gun je je vrienden ook zo'n leuke activiteit en herinnering van hun feest? Laat dan je beoordeling achter en vertel het door aan je vrienden!

Misschien zien we je dan op het eerstvolgende personeelsfeestje, verjaardag, jubileum, promotie, winkelopening, festival, beurs, een andere bruiloft, open dag of ergens anders!

Deze bedrijven gingen je voor.

Wil jij hier ook bij horen?
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram