Met jou is alles mooier.

De photobooth voor jouw event.

Je kiest het pakket dat aansluit bij je wensen en budget. Wij verzorgen de rest. 
Bij de organisatie van jouw zakelijke event komt veel kijken. Van het regelen van de locatie, tot de muziek, sprekers, catering, styling en zo kan ik nog wel even doorgaan. En daarom vinden wij het belangrijk om de complete service te bieden, een all-in pakket voor de Photobooth. We zorgen ervoor dat het concept perfect aansluit bij jouw wensen. Via een online dashboard kunnen jullie je boeking beheren en alle afspraken inzien en aanpassen. Zo houden we contact met elkaar.

We stemmen de opmaak van het persoonlijke fotokader af, zodat het totaalplaatje passend is bij het event. En omdat het zakelijk is en je wilt opvallen met de foto's die worden afgeleverd, werken wij met een uniek formaat XL fotoafdrukken. 
Daarnaast ontzorgen we jullie op jullie op het event zelf. Wij zorgen voor het transport en de plaatsing van de booth, leveren 24/7 technische support, en zorgen ervoor dat de photobooth perfect wordt ingesteld op jullie locatie, zodat jullie de mooiste foto's krijgen. Bij de Mosaic Wall en 360 VR concept blijft er een host op locatie om alles  in goede banen te leiden.

Onze pakketten zijn altijd voorzien van onbeperkt printen. Zo hoef je niet na te denken over een printlimiet en kun je altijd een aandenken meegeven aan je klanten/leads. En hoe bereik jij je potentiële klanten en creëer je met de photobooth de beste fotomarketing voor jouw bedrijf? Wij kennen de antwoorden.

Je hoeft niet bang te zijn dat foto's verloren raken. Alle gemaakte foto's worden na het event digitaal aangeleverd in een online Galery op onze website. Middels wachtwoord kun je alle foto's bekijken en downloaden, zodat jullie altijd kunnen terugkijken op het geslaagde event.
  • omaggio peaky blinders greenscreen
  • fotostrips greenscreen

Ga voor de photobooth die past bij jouw event.

✓ Je wilt graag een photobooth pakket dat geheel aan je wensen voldoet.
✓  Je hebt een budget, en wilt het beste resultaat wat binnen je mogelijkheden past.
✓  Je wilt naast leuk entertainment ook een zakelijk succes maken van de Photobooth.
✓  De photobooth moet goed werken, en je wilt er vooral zelf tijdens het event geen omkijken meer naar hebben.
✓  Je wil merkactivatie bereiken met de Photobooth. 

Onze photobooth-concepten voor jouw event.

Kies de photobooth die past bij jouw event. 

Modern Booth

Een unieke Photobooth belevenis met de virtual reality photobooth. Breng je gasten in deze unieke setting en laat ze het direct beleven met een 360graden foto, welke live bekeken kan worden.

€495

Greenscreen 

Breng je gasten naar een bijzondere plek; waar, wanneer en met wie ze willen. Of je ze nu naar een Bounty eiland brengt of in de setting van een superheldenfilm, niks is ons te gek!€595

Mosaic Wall

Nieuw in Nederland!
Maak een mosaic met jouw eventfoto's. Van dichtbij de Wall zie je de Photo Booth-fotos van jouw klanten, van een afstandje zie je het totaalplaatje. Een echte merkbeleving!

€1625

Klaar om te beginnen met plannen?

Bekijk de beschikbaarheid voor jouw datum.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram