Blijf gerust plakken.

Een levensgrote mosaicwall tilt een photobooth ervaring naar het hoogste niveau. Bezoekers vinden het geweldig om een onderdeel te vormen van het merk waar jij voor staat. 

Wat is een Mosaic Wall?

Ik kan het niet duidelijk genoeg benadrukken... Wanneer je een photobooth zakelijk alleen gebruikt om foto's te maken haal je nooit de maximale potentie uit een photobooth. Maar wanneer je een photobooth juist inzet kan hij wonderen verrichten.

Een ding is zeker, de Mozaïekwall zal indruk maken op de bezoekers en wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. 

Het mozaïek bestaat uit honderden foto's waarbij bezoekers gaandeweg het event onderdeel vormen van jouw merk. Elke keer dat ze poseren voor een foto ontvangen ze direct een afdruk om mee te nemen. Daarnaast maakt een tweede printer een afdruk van de foto op een sticker. Met behulp van de bijbehorende code plakt hij vervolgens zijn foto op de mozaïekwall. De software kan ook lege ruimte opvullen als je niet aan het einde nog lege plekjes hebt. Eenmaal voltooid, wordt het grootse ontwerp onthuld!

De mogelijkheden blijven niet beperkt tot enkel unieke foto's, we gaan nog een stap verder met opties als Video, dataverzameling, social sharing en Animated GIF's om jouw merk op alle vlakken een boost te geven.
  • fotostrips greenscreen

Maak ambassadeurs van jouw bezoekers.

✓  Bevorder commitment en interactieve onder aanwezigen
✓  Instant prints (fysiek) en instant uploads (digitaal)
✓  De ideale oplossing voor entertainment tijdens teambuilding en evenementen
✓  
✓  
Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram