Particulier
Zakelijk
Logo FeestPhotoBooth

10 tips voor het huren van een photobooth voor je bruiloft

shimmerwall photobooth feestphotobooth

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Nu begint het planningsproces voor jullie droombruiloft. Een van de trends die de laatste jaren enorm populair is geworden, is het huren van een photobooth. Een photobooth voegt niet alleen plezier en spontaniteit toe aan jullie grote dag, maar het zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen voor jullie en jullie gasten. Om ervoor te zorgen dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie photobooth-ervaring, hebben we 10 belangrijke tips voor jullie op een rijtje gezet.

  1. Vroeg boeken is essentieel: Photobooths zijn erg gewild, vooral tijdens het trouwseizoen. Het is dus belangrijk om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. Dit geeft jullie ook de mogelijkheid om de photobooth helemaal naar wens samen te stellen. Je hebt o.a. de keuze uit de meeste achtergronden.
  2. Kies een stijl die past bij jullie bruiloftsthema: De Photobooth kun je helemaal naar wens samenstellen. Van vintage tot modern en alles daartussenin. Kies de achtergrond die aansluit bij jullie bruiloftsthema en bij de algehele sfeer die jullie willen creëren.
  3. Denk na over de grootte: Photobooths variëren in grootte, van compacte kiosken tot ruime cabines. Overweeg het aantal gasten op jullie bruiloft en hoeveel ruimte jullie willen toewijzen aan de photobooth. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor gasten om comfortabel te poseren en te genieten van het proces. Een Open-air photobooth heeft vele voordelen. Je kunt hier met meer mensen tegelijk op de foto en het open karakter zorgt voor een leuk entertainment.
  4. Gepersonaliseerde fotoprints: Het fotokader ontwerpen we altijd naar jullie wensen. Dit stelt jullie in staat om jullie namen, trouwdatum of een speciaal bericht toe te voegen aan de foto’s. Het geeft een persoonlijke fotoherinnering
  5. Props en accessoires: Props en accessoires zijn een onderdeel van de photobooth-ervaring. Maak je fotobeleving compleet met leuke props, een gastenboek of voeg een extra sfeer toe met een toffe neon-sign op de achtergrond.
  6. Gastenboek: Overweeg het huren van een photobooth die ook een gastenboekfunctie heeft. Jullie gasten kunnen een foto maken en een kopie in het gastenboek plakken, samen met een persoonlijke boodschap. Dit geeft jullie een uniek aandenken aan jullie bruiloft.
  7. Support: Zorg dat je kiest voor een verhuurder die gedurende de hele huurtijd dat je de photobooth wilt gebruiken bereikbaar is. Mocht er onverwachts toch iets met de photobooth aan de hand zijn, dan kun je contact leggen met de verhuurder. Wij zijn zelf altijd bereikbaar gedurende de huurperiode en komen op locatie, mochten en zich problemen voordoen met de apparatuur.
  8. Ga voor onbeperkt printen! Zo kun je gedurende de huurtijd zoveel foto’s maken als jullie willen. Je hoeft niet na te denken over het aantal printjes en alle gasten kunnen lekker veel foto’s maken.
  9. Verlichting en achtergrond: Zorg ervoor dat de photobooth is uitgerust met goede verlichting om ervoor te zorgen dat de foto’s er geweldig uitzien. Vraag ook naar de beschikbare achtergrondopties. Een aantrekkelijke achtergrond kan de fotokwaliteit verbeteren en bijdragen aan het algehele thema van jullie bruiloft. Een toffe achtergrond en goede kwaliteit foto’s zorgen er ook voor dat er meer foto’s worden gemaakt.
  10. Printen: informeer naar de hoeveelheid papier die in de printer kan en de printer snelheid. Je kunt een hele avond de photobooth gebruiken zonder dat je papier hoeft bij te vullen en een fotoprint zou er binnen 10-15 seconden uit moeten komen. Niet alle leveranciers werken met deze professionele apparatuur, waardoor de printsnelheid beduidend langzamer kan zijn en je gedurende de avond vaak papier moet bijvullen. Dit wil je niet!

Een photobooth op jullie bruiloft kan een geweldige aanvulling. Met deze 10 tips zijn jullie goed voorbereid om de perfecte photobooth-ervaring te creëren. Geniet van het vastleggen van lachende gezichten en het creëren van blijvende herinneringen op jullie speciale dag!

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs