Particulier
Zakelijk

De leukste ideeën voor een geslaagd HALLOWEEN feest

Heb je iets te vieren in de herfstachtige oktobermaand? Hoe leuk is het dan om dit feest te vieren en er een echt Halloween thema aan vast te hangen. Halloween is echt overgewaaid vanuit Amerika en zie je ook in Nederland steeds vaker terug komen. Maak je vrienden enthousiast en en organiseer een echt Halloween thema feest.

Ik deel in deze blog wat leuke inspiratie met je, waardoor jouw Halloween feest zeker een succes wordt.

De uitnodiging
Geef jouw uitnodigen die personal en creepy touch, het is tenslotte een Halloween feest. Zo maak je jouw gasten al helemaal warm voor het thema van jouw feest en zullen ze alleen maar meer hun best doen om zelf ook bij te dragen aan dit te gekke thema. Je kunt je uitnodigingen heel gemakkelijk zelf ontwerpen. Ken je de ontwerptool van Canva al? Je kunt hier heel eenvoudig je uitnodiging personaliseren en opslaan, waardoor je hem ook digitaal via mail of whats-app kunt versturen. Dit bespaart je weer kosten.

Halloween hapjes
Maak het jezelf vooral niet te moeilijk. En desnoods vraag je aan je vrienden om allemaal iets mee te nemen. Zo sta jij niet de hele dag in de keuken.
Ik zou je zeker aanraden eens op Pinterest te kijken, want daar vindt je heel veel leuke ideeën voor Halloween snacks.

Decoratie voor Halloween.
Een Halloween feest is niet compleet zonder decoratie. Inmiddels is er ook in Nederland heel veel decoratie te vinden voor de leukste halloween feest te stylen.
Gebruik ook zeker een paar pompoenen, hol deze uit, en snijd er een eng gezicht uit. Met een leuke kaars erin zorg dit meteen voor sfeer. Zet ook een pompoen bij de voordeur, zo weten je gasten direct jouw Halloween feestje te vinden.

Kostuum
Jouw Halloween party wordt pas echt een succes als je al je gasten zo ver krijgt om in Halloween thema gekleed te komen. Benieuwd hoe creatief jouw gasten zijn, denk aan de engste geschminkte gezichten, een mummie, een heks…Je kunt je creativiteit hier helemaal in los laten gaan.

Photobooth
Jij en jouw gasten hebben alles uit de kast getrokken en het wordt een geweldige halloweenparty. Zorg voor extra gezelligheid en huur een photobooth voor jouw feest. Zo hebben de gasten extra entertainment en leg je samen de leukste herinneringen vast aan jullie top avond. En al die leuke outfits moeten natuurlijk samen vastgelegd worden, dus met een photobooth weet je zeker dat er de leukste foto’s worden gemaakt. En iedereen krijgt een leuke polaroid herinnering mee naar huis als aandenken aan jullie te gekke halloween feest.


Deel dit bericht

Gerelateerde blogs