Particulier
Zakelijk
Logo FeestPhotoBooth

Perfect: De contactloze Photobooth

Onze photobooths kunnen voortaan volledig contactloos bediend worden. Helemaal geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en andere events.
Wil je geen risico’s nemen in verband met de huidige situatie met COVID-19, dan is dit de manier om met jullie gasten de leukste herinneringen maken.

Snel en veilig foto’s maken.

Een snelle en veilige manier voor gasten om foto’s te delen vanuit de photobooth. Gasten registreren hun gegevens eenvoudig online en ontvangen vervolgens onmiddellijk een QR code op hun telefoon. Deze kunnen ze voor het hele feest of evenement gebruiken om de leukste foto’s te maken en de photobooth te bedienen. Zo starten ze heel eenvoudig met behulp van de QR code de photobooth. De ideale oplossing om de photobooth tijdens corona te kunnen gebruiken.

Daarnaast zorgen we natuurlijk voor handgel bij de photobooth. En omdat deze tijd voor iedereen onzeker is hebben wij een gratis omboekgarantie ingesteld. Kan jouw feest, bruiloft of event niet doorgaan in verband met aangepaste corona maatregelen, dan kun je jouw reservering eenvoudig aanpassen naar een nieuwe datum.

Data verzamelen

Alle e-mailadressen kunnen, conform de AVG, worden opgeslagen. Zodat je deze later bijvoorbeeld kunt gebruiken om je klanten te bereiken of om je gasten nog een leuk bedankje toe te sturen.

 

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs