Particulier
Zakelijk

Een PhotoBooth huren

Een Photobooth huren bij FeestPhotoBooth

Laten we voorop stellen: Jouw feest moet geweldig zijn! En daarom werken wij alleen met all-in pakketten. Wij vinden het belangrijk dat jullie ontzorgd worden en daarom regelen wij alles. Van het transport tot aan het aanleveren van de digitale foto’s na jullie feest of event. Een photobooth huren wordt zo bij ons een feestje.

Of je nou een verjaardag, bruiloft, kerstborrel, bedrijfsopening of beurs event organiseert, photobooths zijn erg populair. En juist wij zetten net dat stapje extra om er een gegarandeerd succes van te maken!

Iedere photobooth belevenis van FeestPhotoBooth is een chique en leuke aanvulling op jullie feest of event.

Een photobooth huren op jullie bruiloft

Tijdens jullie grote dag verwacht je dat alles en iedereen er top uit ziet, waarom dan ook niet de photobooth die jullie huren?

Afgewerkt met echt notenhout kunnen we zeggen dat ze een goed aangemeten maatpak dragen.

Kijk gerust op onze bruiloft pagina om te zien hoe wij jullie dag geweldig maken.

Een photobooth huren op jullie bedrijfsopening

De opening van jullie bedrijf moet groots aangepakt worden, juist daarom kies je voor FeestPhotoBooth om een photobooth te huren. Kijk eens op onze zakelijke photobooth pagina voor onze leukste photobooth-concepten. Wat dacht je van greenscreen photobooth of een gave Mosaic Wall om indruk te maken op al je gasten?

Waar vind je onze photobooths?

Binnen ons pakket zijn de eerste 80 kilometer aan transport inbegrepen. Ons bedrijf is gevestigd in Waalwijk en vanaf hier worden de kilometers gerekend.

Of je nu een photobooth wil huren in Amsterdam of in Antwerpen, wij leveren de photobooth naar jullie wens op locatie.

In de afgelopen jaren hebben wij op heel wat top trouwlocaties aanwezig mogen zijn. Bijvoorbeeld is onze photobooth bij het Houtse meer geweest maar ook zijn onze photobooths bij Klooster Bethlehem in Haren geweest.

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs