feestphotobooth logo

Virtual KerstBooth

FeestPhotoBooth komt naar je thuis deze kerstdagen!   
feestphotobooth socialmedia sharing

De Virtual PhotoBooth voor de kerstdagen

Met onze Virtual PhotoBooth brengen we de leukste fotobeleving naar jouw huiskamer. Zo kunnen we toch jouw hele familie of vriendengroep samenbrengen tijdens de feestdagen. Samen maken we de leukste herinneringen!

Geen app nodig   |   Volledig in kerstsfeer  |   Alle foto's in live online Gallery   |   Foto's, GIF's & Boomerang

Ben je op zoek naar een leuke, unieke en veilige manier om samen de kerstdagen door te brengen. Organiseer 
samen een virtuele fotobeleving.

Onze virtuele photobooth is de perfecte manier om samen in contact te staan via een interactieve webgebaseerde photobooth. Je hebt geen app nodig en de photobooth is  daardoor op alle apparaten te gebruiken. 

Het is boeiend. Het is interactief. Het is leuk!

Aangepaste branding.

Wij hebben een photobooth omgeving ontworpen die helemaal past in de kerstsfeer. Met unieke achtergronden en fotokaders maak jij de leukste foto's. 

Alle foto's zijn direct te bekijken in jullie eigen online Gallery. 
virtuele photobooth
digitale photobooth voor virtuele evenementen

Werkt in elke browser, op elk apparaat.

Geen app om te installeren! Tik gewoon op een link of scan een QR-code. Je komt direct in jullie Virtuele omgeving en kan aan de slag met het maken van de leukste foto's. 

Je kunt personen ook samenvoegen. Zo kun jij een foto maken samen met jouw neefje, welke op een ander adres zit aan het diner met jouw tante. 

Nieuwsgierig? Kijk snel verder...

Geweldige groepsfoto's.

We zijn een 1,5 meter samenleving...maar toch kunnen we samen op de foto met behulp van onze Virtual Photobooth.

Iedereen maakt zijn eigen foto van zichzelf, vanaf zijn eigen locatie. Vervolgens kunnen ze alle foto's samenbrengen tot één groepsfoto, en zo maak jij toch je gezellige groepsfoto met je collega's, vrienden of familie met eigen gekozen achtergrond.
virtuele groepsfoto

Creatieve effecten.

Maak gebruik van virtuele achtergronden. Rommelige kamer? Geen probleem. Laat het verdwijnen met een virtuele kerstachtergrond. Jouw foto's zullen knallen van het scherm.

We hebben virtuele achtergronden, kaders en stickers, zodat de kerst gezelligheid van de foto af spat! Je hebt eindeloze mogelijkheden om een ​​volledig unieke ervaring te creëren. Kijk hoe iedereen er plezier aan beleeft.
virtuele photobooth greenscreen
delen via social media

Social sharing

Elke foto kan worden gedownload en rechtstreeks worden gedeeld met alle populaire social media platformen. 
Deel jouw gemaakte foto en dus de gezelligheid bij jouw thuis heel eenvoudig op bijvoorbeeld jouw Instagram account.

De mooiste herinnering.

Wil jij een mooie herinnering aan de kerstdagen? 
Ga voor de PhotoBooth Mosaic gemaakt op IXXI. Alle virtual photobooth foto's worden verzameld en hiermee maken wij voor jullie een Mosaic in een door jouw gekozen afbeelding. De afbeelding van de Mosaic is helemaal aan te passen aan jouw wensen.
Ik denk dat het klikt.

Onze cadeautjes voor jullie kerst.

Kies de photobooth die past bij jullie kerst. 

Virtual KerstBooth

✓  200 digitale foto's *
✓  Foto's, Gifs en Boomerang
✓  Virtuele achtergronden in kerstthema
✓  Fotoframes in thema
✓  Digitaal fotoalbum 

€425  €195

Virtual KerstBooth + Ixxi

✓ 200 digitale foto's *
✓ Foto's, Gifs en Boomerang
✓ Virtuele achtergronden in kerstthema
✓ Fotoframes in thema
✓ Digitaal fotoalbum
✓ Mosaic IXXI, 120 x 80 cm

€549  €395

* Het is mogelijk om meer foto's toe te voegen aan je reservering
Ik denk dat het klikt.

Wat is een virtual photobooth?

2020 werd een jaar dat vraagt om aanpassingen. In een wereld die in het teken staat van elkaar ontmoeten, samenkomen en samenwerken, werd dit ineens niet meer mogelijk. Online ging nog belangrijker worden om in contact en verbinding met elkaar te blijven en ook om echt samen te gaan werken. 
Veel evenementen hebben een digitale oplossing gekregen.  De wereld is snel veranderd om te voldoen aan de online behoeften van sociale interactie.
Met de virtuele photobooth brengen we mensen samen om belangrijke mijlpalen te vieren, campagnes te ondersteunen en om samen te toosten voor de feestdagen of die bedrijfsborrel. Wanneer fysieke connectie niet mogelijk is, is de virtual photobooth zeker de beste oplossing. 

De Holliday Booth is perfect als entertainment voor de feestdagen. Connect met jouw collega's of netwerk of creëer betrokkenheid als bedrijf met jouw klanten. De Business Booth is de beste keuze voor de zakelijke markt. De virtual booth omgeving, de fotoframes en de achtergronden kunnen gepersonaliseerd worden naar de look en feel van jouw bedrijf.  Wil je de mooiste herinnering aan jouw virtual event? Ga dan voor Booth + IXXI . 

1. Elk apparaat, overal
Ieder apparaat waar dan ook ter wereld wat verbonden is met internet is geschikt voor de virtual photobooth. Geen app nodig. Gebruik de link of scan de QR-code om de photobooth direct te gebruiken vanaf jouw apparaat.

2. Volledig aanpasbaar
De booth is helemaal aan te passen naar jouw thema, bedrijf of event. Unieke fotoframe en achtergronden zijn aan te passen. Of wat dacht je van de hele virtual photobooth omgeving in branding van jouw bedrijf. 

3. Foto's, Gifs & Boomerang
Laat je gebruikers zelf een keuze maken uit een Boomerang, Gif of foto.

4. wedstrijd functie
Onze virtual photobooth kan een wedstrijd element aan de beleving toevoegen. Kras & Win! Zo maak je de beleving nog leuker.

5. Geweldige opties.
Om de pakketten helemaal compleet te maken hebben we geweldige opties toegevoegd zoals data verzameling, digitale fotogalerij met wachtwoord, Analytics, verzamel gegevens, social sharing 
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram