Jouw evenement wordt geweldig.

Op zoek naar die ene PhotoBooth voor jouw event? Wat dacht je van onze mobiele fotostudio? Alle voordelen van een photobooth, maar de kwaliteit en flexibiliteit van een professionele fotograaf. Heb je bijvoorbeeld een zittende setting gecreëerd, dan kan de fotograaf dit beter vastleggen dan een photobooth die niet kan switchen in hoogtes. Ook kan de fotograaf gedurende het beter inspelen op veranderingen en zorgen voor de beste foto's. 

 Met een Mobiele Fotostudio zet je de puntjes op de "i".
modern photobooth huren

Onze fotostudio op jullie evenement.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring op mogen doen op de meest uiteenlopende evenementen. Het meest populair voor evenementen is onze mobiele fotostudio. Om de keuze gemakkelijk te maken hebben we pakketten samengesteld welke perfect aansluiten op jullie merk beleving.

Basic

Basispakket met uniek fotokader en onbeperkt aantal prints.


€695
Meer info

Premium

Binnen dit pakket is naast een onbeperkt aantal prints en een uniek fotokader, ook een achtergrond inbegrepen.
€755
Meer info

Gold

Binnen dit pakket maken we alles voor jullie op maat.


€895
Meer info

Onze aanbevolen opties bij de mobiele fotostudio.

Om de dag helemaal uniek te maken en totaal naar jullie hand te zetten hebben we een aantal aanbevolen opties, speciaal voor de fotostudio samengesteld. Zo zorg je voor die unieke fotobeleving, helemaal passend bij jullie event.

Props

€30

Meer info

Slideshow

€95

Meer info
video photobooth

Video

€95

Meer info

Foto Filters

€145

Meer info
Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram