feestphotobooth logo

Virtual PhotoBooth

De online fotobeleving voor jouw virtuele evenement. 
Betrokkenheid bij het publiek, verbindt ze aan jouw merk en
creëer fun voor de mensen die jij wilt bereiken. 
   
feestphotobooth socialmedia sharing

De unieke photobooth ervaring voor virtuele evenementen.

Het is de oplossing om met die mensen in contact te komen die jij als bedrijf graag wilt bereiken. Of je nu op zoek bent naar een marketingoplossing, entertainment voor jouw kerstborrel of virtual event, of dat je een leuke fotobeleving zoekt om te geven bij jouw kerstpakket. Je zet de Virtual PhotoBooth heel eenvoudig in.

Geen app nodig   |   Volledige branding   |   Alle foto's verzameld   |   Foto's, GIF's & Boomerang

Ben je op zoek naar een leuke, unieke en veilige manier om mensen bij elkaar te brengen? Organiseer je een persoonlijk evenement, maar wil je jouw virtuele gasten verbinden en zorgen voor extra fun?

Onze virtuele photobooth is de perfecte manier om mensen met elkaar in contact te brengen via een interactieve webgebaseerde photobooth en is daardoor op alle apparaten te gebruiken. Geen app vereist.

Het is boeiend. Het is interactief. Het is leuk!

Aangepaste branding.

Met volledige controle over de look en feel van de photobooth ontwerpen we een fotobelevenis welke perfect aansluit op jouw evenement. 

We passen alles aan, van het uiterlijk van de app tot het kleurenschema, het fotokader en zelfs de URL waartoe mensen toegang hebben. Het is jouw merk.
virtuele photobooth
digitale photobooth voor virtuele evenementen

Werkt in elke browser, op elk apparaat.

Geen app om te installeren! Tik gewoon op een link, scan een QR-code of sluit deze photobooth in op je eigen website. Integreer FeestPhotoBooth met jouw campagne, virtueel evenement of platform om contact te maken met jouw doelgroep.


Creatieve effecten.

Maak gebruik van virtuele achtergronden. Rommelige kamer? Geen probleem. Laat het verdwijnen met een virtuele achtergrond. Jouw foto's zullen knallen van het scherm.

We creëren virtuele achtergronden, kaders, filters en stickers, zodat het perfect in uw virtuele evenement past.  Je hebt eindeloze mogelijkheden om een ​​volledig unieke ervaring te creëren. Kijk hoe iedereen er plezier aan beleeft.
virtuele photobooth greenscreen
delen via social media

Social sharing, Dataverzameling en Analytics.

Elke foto kan worden gedownload en rechtstreeks worden gedeeld met alle populaire social media platformen. 
Je krijgt een duidelijk beeld van hoe je evenement is verlopen.

Geweldige groepsfoto's.

We zijn een 1,5 meter samenleving...maar toch kunnen we samen op de foto met behulp van onze Virtual Photobooth.

Iedereen maakt zijn eigen foto van zichzelf, vanaf zijn eigen locatie. Vervolgens kunnen ze alle foto's samenbrengen tot één groepsfoto, en zo maak jij toch je gezellige groepsfoto met je collega's, vrienden of familie met eigen gekozen achtergrond.
virtuele groepsfoto

De mooiste herinnering.

Wil jij een offline herinnering aan jouw virtual event? 
Ga voor de PhotoBooth Mosaic gemaakt op IXXI. Alle virtual photobooth foto's worden verzameld en hiermee maken wij voor jouw bedrijf een Mosaic in branding van jouw bedrijf. De afbeelding van de Mosaic is helemaal aan te passen aan jouw wensen.

Zo verbindt je jouw klanten, leads of personeel nog meer met jouw bedrijf. Een mooie boodschap om uit te dragen!
Ik denk dat het klikt.

De virtuele booths voor jouw event.

Kies de photobooth die past bij jullie event. 

Holliday Booth

✓  400 digitale foto's
✓  Foto's, Gifs en Boomerang
✓  Virtuele achtergronden in  
     feestthema
✓  Fotoframes in thema
✓  Digitaal fotoalbum 

€425

Virtual photobooth

Business Booth

✓ 400 digitale foto's 
✓ Foto's, Gifs en Boomerang
✓ Virtual Booth omgeving in huisstijl
✓ 3 Custom ontworpen fotoframes 
✓ 3 Virtuele custom achtergronden
✓ Digitaal fotoalbum 

€545

Booth + Ixxi

✓ 400 digitale foto's
✓ Foto's, Gifs en Boomerang
✓ Virtual Booth omgeving in huisstijl
✓ 3 Custom ontworpen fotoframes
✓ 3 Virtuele custom achtergronden
✓ Digitaal fotoalbum
✓ Mosaic IXXI, 120 x 80 cm

€835

* Het is mogelijk om meer foto's toe te voegen aan je reservering
** Photobooth voor kleinere gezelschappen of projecten is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op.
Ik denk dat het klikt.

Wat is een virtual photobooth?

2020 werd een jaar dat vraagt om aanpassingen. In een wereld die in het teken staat van elkaar ontmoeten, samenkomen en samenwerken, werd dit ineens niet meer mogelijk. Online ging nog belangrijker worden om in contact en verbinding met elkaar te blijven en ook om echt samen te gaan werken. 
Veel evenementen hebben een digitale oplossing gekregen.  De wereld is snel veranderd om te voldoen aan de online behoeften van sociale interactie.
Met de virtuele photobooth brengen we mensen samen om belangrijke mijlpalen te vieren, campagnes te ondersteunen en om samen te toosten voor de feestdagen of die bedrijfsborrel. Wanneer fysieke connectie niet mogelijk is, is de virtual photobooth zeker de beste oplossing. 

De Holliday Booth is perfect als entertainment voor de feestdagen. Connect met jouw collega's of netwerk of creëer betrokkenheid als bedrijf met jouw klanten. De Business Booth is de beste keuze voor de zakelijke markt. De virtual booth omgeving, de fotoframes en de achtergronden kunnen gepersonaliseerd worden naar de look en feel van jouw bedrijf.  Wil je de mooiste herinnering aan jouw virtual event? Ga dan voor Booth + IXXI . 

1. Elk apparaat, overal
Ieder apparaat waar dan ook ter wereld wat verbonden is met internet is geschikt voor de virtual photobooth. Geen app nodig. Gebruik de link of scan de QR-code om de photobooth direct te gebruiken vanaf jouw apparaat.

2. Volledig aanpasbaar
De booth is helemaal aan te passen naar jouw thema, bedrijf of event. Unieke fotoframe en achtergronden zijn aan te passen. Of wat dacht je van de hele virtual photobooth omgeving in branding van jouw bedrijf. 

3. Foto's, Gifs & Boomerang
Laat je gebruikers zelf een keuze maken uit een Boomerang, Gif of foto.

4. wedstrijd functie
Onze virtual photobooth kan een wedstrijd element aan de beleving toevoegen. Kras & Win! Zo maak je de beleving nog leuker.

5. Geweldige opties.
Om de pakketten helemaal compleet te maken hebben we geweldige opties toegevoegd zoals data verzameling, digitale fotogalerij met wachtwoord, Analytics, verzamel gegevens, social sharing 
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram