Al onze photobooths.

Wanneer je opzoek bent naar een manier om jouw feest, evenement of wat dan ook onvergetelijk te maken ben je hier aan het goede adres. Wij doen er alles aan om met onze Modern Booth, Virtual Photobooth of Mobiele Fotostudio een WoW effect te verzorgen.

Photobooth basics.

moderne photobooth

Modern Booth

De modern booth is de meest veelzijdige photobooth die je maar kunt bedenken. Foto, video, 360 VR. Het is allemaal mogelijk.
selfie-booth

Virtual photobooth

Met onze Virtual Photobooth kunnen vrienden en collega's overal ter wereld een unieke foto-ervaring delen zonder persoonlijk bij elkaar te hoeven zijn.
mobiele fotostudio fotograaf

Mobiele Fotostudio

Onze professionele fotograaf maakt de mooiste foto's tijdens het evenement. De gasten kunnen deze foto's direct bewerken en afdrukken.

Photobooth specials.

Greenscreen photobooth

Greenscreen

Met greenscreen worden de mogelijkheden eindeloos. Denk aan foto's op unieke locaties maar ook bewegende achtergronden.
sketchwall

Sketchwall

Met onze sketchwall bewerken bezoekers hun foto direct op een levens groot canvas waarna ze hun eigen creatie afdrukken en meenemen.
mosaicwall

Mosaicwall

Een mosaicwall is een echte eyecatcher op een evenement. Een muur van foto's, allemaal samen vormen ze het logo van jouw bedrijf.
Ik denk dat het klikt.
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram