I'm still Jenny from the blog.

De plek om  alle inspiratie op te doen als het gaat om feestjes, evenementen, samenwerken en natuurlijk photobooths.

De leukste ideeën voor een geslaagd HALLOWEEN feest

Heb je iets te vieren in de herfstachtige oktobermaand? Hoe leuk is het dan om dit feest te vieren en er een echt Halloween thema aan vast te hangen. Halloween is echt overgewaaid vanuit Amerika en zie je ook in Nederland steeds vaker terug komen. Maak je vrienden enthousiast en en organiseer een echt Halloween […]

Perfect: De contactloze Photobooth

De meest hygiënische oplossing om toch gezellig foto's te kunnen maken. Helemaal corona-proof!

De beste photobooths handgemaakt

Met oog voor detail en liefde voor hout zijn al onze photobooths volledig handgemaakt. De details, apparatuur en beleving zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat we jouw feest of event tot een succes kunnen maken.

social media profielfoto's voor bedrijven.

Het is geen geheim, de groeiende trend in vrijwel alle branches is om persoonlijker, vriendelijker en klantgerichter te worden.

Boek zonder zorgen in coronatijd

Een photobooth reserveren tijdens corona? Hoe zit het met onze voorwaarden? Hoe gaan wij te werk en wat is er mogelijk....lees snel verder.

Jouw reservering verplaatsen

Toen was daar het coronavirus waardoor we ineens in onzekerheid kwamen te zitten en heel de zag verzet zal moeten gaan worden.

Over ons..

Van PhotoBooth 1.0 naar de Modern Booth. En hoe FeestPhotoBooth is ontstaan.

7 tips voor een festival bruiloft in 2021

Een festival tijdens de zomermaanden meepakken doen we graag… dus waarom dan geen bruiloft plannen in dezelfde stijl? Festival bruiloften zijn de laatste jaren in opkomst!

Waarom zou je een photobooth op jouw bruiloft, feest of event willen hebben?

Waarom de photobooth zo enorm populair is? Er zijn tegenwoordig maar weinig feesten of evenementen waar geen photobooth staat...en wij weten wel waarom!

Een zelfgemaakt “confetti kanon backdrop”

Een mooie photobooth achtergrond maakt jouw hilarische foto’s echt compleet maar hoe maak je nou zo een unieke achtergrond?

6 Bruiloft Trends voor 2020/ 2021

Wij hebben een opsomming gemaakt van de top 6 bruiloft trends die volgens ons zeker aan zullen slaan tijdens de komende seizoenen.

Een PhotoBooth huren

Of je nou een verjaardag, bruiloft, kerstborrel, bedrijfsopening of beursevent organiseert, photobooths zijn een populaire aanvulling en juist wij zetten net dat stapje extra om er een gegarandeerd succes van te maken!

© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram