Greenscreen

Dit is een korte samenvatting over greenscreen.

Alles wat je moet weten over een greenscreen photobooth lees je hier.

Greenscreen photobooth huren. De naam zegt het eigenlijk al. Wanneer je kiest voor greenscreen, ook wel greenkey, breiden we onze Modern Booth uit met een groene achterwand. Door middel van deze wand gaat er een wereld voor je open. De opties worden eindeloos en ideeën komen tot leven. Je brengt je gasten binnen een klik in een nieuwe wereld. Of je nu kiest voor een superhelden thema of Times Square in New York, alles behoort tot de mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop.

Met een greenscreen photobooth kun je merkachtergronden voor jouw bedrijf of evenement hebben. Wordt creatief en maak unieke foto's van verre en onbereikbare plaatsen of plaats jezelf op een cover van een magazine. Verzin en creëer de leukste, gekste, meest toffe en humoristische ideeën en laat ze met onze green screen photobooth tot leven komen. Natuurlijk helpen wij daarin graag een handje mee!

Boomerang, Gif en Video

De mogelijkheden met een greenscreen photobooth blijven niet beperkt tot enkel unieke foto's, we gaan nog een stap verder met opties als Video, Boomerang en Animated GIF's. Super leuk om je bereik te vergroten via bijvoorbeeld Instagram

Standaard kun je op het bedieningsscherm kiezen voor drie verschillende achtergronden. Vervolgens zie je jezelf voor deze achtergrond zodat je de perfecte pose aan kunt nemen voordat de foto gemaakt wordt.

Om door de bomen het bos nog te zien hebben we gekozen voor één all-in pakket met de greenscreen photobooth dat helemaal afgestemd is op jouw zakelijke evenement. Mocht je er niet uitkomen, neem gerust contact op en wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt.

Benieuwd naar wat er precies mogelijk is met Greenscreen? bekijk onze greenscreen pagina.

Dit bericht opslaan en later teruglezen?
© Copyright 2020 - FeestPhotoBooth - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram