Particulier
Zakelijk

social media profielfoto’s voor bedrijven.

Waarom huur je een photobooth voor social media profielfoto’s?

Mensen willen weten van wie ze producten kopen. Niet alleen het bedrijf, maar ook de mensen achter het bedrijf. Ze willen weten met wie ze praten. Ze willen de mensen zien die hun bestellingen samenstellen en met wie ze aan de telefoon praten. De social media profielfoto kun je voor elk platform gebruiken.

Je wilt dat uw bedrijfsfoto’s niet alleen uw werknemers vertegenwoordigen, maar ook wie je bent als bedrijf.  Daarom zijn professionele profielfoto’s niet langer een luxe of extraatje, maar een noodzaak.

FeestPhotoBooth regelt het voor je.

Waarom zou je dan geen photobooth ervaring overwegen om professionele foto’s te maken met een glimlach? Wij zijn uitgerust met de meest professionele apparatuur dus is het voor ons geen probleem.

Dit is waarom de foto’s uit de photobooth anders zijn…

Onze Modern Booth is de fotograaf en bewerkt de foto’s realtime. Hij zorgt direct voor een ontspannen gezicht en onze begeleiders helpen hem daar nog een handje bij. En de gebruikers kunnen foto’s blijven maken totdat ze er een vinden die ze perfect vinden. Vervolgens kun je de nieuwe social media profielfoto direct printen en naar jezelf mailen zodat je direct aan de slag kunt.

In plaats van statieven, kabels, struikel gevaar en ontmoedigende technische apparatuur, creëren we een leuke ruimte waar werknemers van kunnen genieten.

Heb je een groot bedrijf? Geen probleem, om de doorstroom te behouden kunnen we meerdere photobooth’s plaatsen.

Onze benadering van zakelijke profielfoto’s op bijvoorbeeld LinkedIn of Instagram is compleet anders dan je eerdere ervaringen. We willen dat jouw werknemers glimlachen!

Profielfoto’s voor conferenties, exposities en meer.

We moeten je ook vermelden dat de headshots niet alleen voor gevestigde bedrijven zijn. We hebben onderandere headshots gemaakt op conferenties en exposities om data te verzamelen en op een leuke manier bezoekerspassen te creëren.

Kortom, als je geweldige foto’s wilt toevoegen aan je evenement, dan zijn we er!

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs