Particulier
Zakelijk

Boek zonder zorgen in coronatijd

Wat waren de afgelopen maanden voor iedereen ontzettend gek, maar gelukkig kijken we allemaal weer uit naar een feest of event en nieuwe reserveringen komen gelukkig weer binnen. Bij ons huur je zonder zorgen je photobooth tijdens corona. Je kan de reservering i.v.m. corona altijd kosteloos verplaatsen.

Het laatste nieuws..

Vandaag, 18 september 2020, was er weer een nieuwe persconferentie. Helaas voor vele bruidsparen komt er weer een limiet op een maximaal aantal gasten in de 6 veiligheidsregio’s met name in het westen van het land. We duimen met iedereen mee dat deze ingrijpende maatregelen snel tot resultaat leiden en bruiloften weer snel gevierd mogen worden met alle geliefde gasten.

Het is een tijd waar we het over 50 jaar nog over zullen hebben. Wat je daarom natuurlijk niet wilt missen zijn de onvergetelijke herinneringen! En juist daar komen wij om de hoek kijken. Onze Modern Booth deed het voor de crisis al erg goed maar mocht je nog wat terughoudend zijn, speciaal voor de 1,5 meter samenleving hebben we nu een contactloze photobooth ontwikkeld. Alle fun van de photobooth, maar wel veilig voor al jullie gasten. Een photobooth tijdens corona kan dus zeker wel! Wil jij de contactloze photobooth op jullie bruiloft, feest of event, laat dit bij reservering dan direct even weten. Dan zorgen we dat alles goed is ingesteld.

Ben je wat terughoudend met het reserveren van een photobooth omdat de tijden toch allemaal wat onzeker zijn? Geeft niet, bij ons is het geen probleem om de datum te wijzigen. Reserveer je nu een photobooth tijdens corona dan kun je de datum later kosteloos wijzigen.

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs