Particulier
Zakelijk

Waarom zou je een photobooth op jouw bruiloft, feest of event willen hebben?

Waarom een photobooth huren terwijl onze telefoons geweldige foto’s maken? We kunnen toch ook een fotograaf huren, is dat niet hetzelfde?

Photobooths zijn de laatste jaren razend populair op bruiloften en bedrijfsevenementen en het lijkt dat ze elk jaar populairder worden! Er zijn nog maar weinig bruiloften of events waar geen photobooth meer aanwezig is. Photobooths worden kwalitatief steeds beter en creatiever, de unieke fotokaders, printopties, geweldige props, perfecte verlichting. We zien je denken… mooi, maar wat zijn nou echt de voordelen van het huren van een photobooth? We spraken onze klanten en hun gasten en dit is wat zij ons vertelden:

Herinneringen van onze geweldige momenten

Foto’s leggen de momenten vast die we normaal gesproken in de loop der jaren zouden vergeten. De photobooth heeft ervoor gezorgd dat onze gasten hun eigen perfecte fotomoment kunnen uitkiezen, zonder het opgelaten gevoel van een fotograaf. Een klant reageerde: “We hebben de link naar ons eigen fotoalbum met daarin alle foto’s rondgestuurd naar onze gasten zodat iedereen nog een keer aan de geweldige avond herinnerd werd. De reacties waren super!”

Photobooth entertainment

De gasten hoeven zich niet te vervelen tijdens de receptie of het wachten op onze openingsdans. De photobooth zorgt ook voor de nodige entertainment. Zet de foto bij de ingang neer met een leuk gastenboek, zodat je meteen een gepersonaliseerde boodschap hebt van al jullie gasten. En het ijs wordt direct gebroken! Heb je een leuk feest met DJ, zet je photobooth dan lekker dicht bij de dansvloer. Zo verlies je niet de aansluiting met het feest en blijven alle gasten dicht bij elkaar. Onze photobooths zijn lekker compact en hebben weinig ruimte nodig. Ze kunnen dus eigenlijk in alle gevallen gewoon in de feestzaal geplaatst worden.

De foto’s uit de photobooth

Wat doe je nu met die foto’s? De foto’s worden voor elk feest dubbel afgedrukt, dus je kunt 1 foto gebruiken voor bijvoorbeeld het gastenboek. De andere foto kun je direct als bedankje en herinnering meegeven aan je gast. “We hebben een gastenboek gebruikt waar de foto’s van de photobooth ingeplakt konden worden. Hij is geweldig geworden! De informele en ongedwongen stijl van het boek sprak ook onze gasten erg aan en we ontvingen alleen maar complimentjes.”

Naast de afdrukken krijg je alle foto’s digitaal. Zodat je ze nog vaak kunt terugkijken, maar er bijvoorbeeld ook zelf een album van kunt maken.

Maar wat dacht je van een echte Mosaic van al jullie photobooth foto’s?
Jullie leveren na bijvoorbeeld jullie bruiloft de mooiste foto aan ons aan die de fotograaf van jullie heeft gemaakt. En wij zorgen ervoor dat deze foto wordt samengesteld met al jullie photobooth-foto’s. Je krijgt dan een afdruk van jullie mooiste trouwfoto waarbij je van veraf de trouwfoto ziet, maar van dichtbij zien jullie alle photoboothfoto’s van jullie liefste gasten.

Photobooth Fun

Photobooths zijn super leuk! De FeestPhotoBooth is echt geschikt voor iedereen, van de jongste tot de oudste gasten, iedereen vind het leuk om een foto te maken. Het maken van een foto is echt zo gebeurd. Er worden altijd veel foto’s gemaakt en naar mate de avond vordert wordt iedereen steeds creatiever met de props, wat zorgt voor de leukste en soms meest hilarische foto’s.

Een echt kinderfeestje? Dan kunnen we de photobooth verlagen, zodat deze perfect in gebruik is voor de kids en ze hem makkelijk kunnen bedienen. Geef dit even aan bij je reservering.

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs