Particulier
Zakelijk

7 tips voor een festival bruiloft in 2021

Een festival tijdens de zomermaanden meepakken doen we graag… dus waarom dan geen bruiloft plannen in dezelfde stijl? Festival bruiloften zijn de laatste jaren in opkomst! Koppels vieren hun bruiloft graag in een ontspannen sfeer maar wat is er nodig voor een verpletterende festival bruiloft? Wij hebben de 7 gouden tips voor jouw festival bruiloft!

1. Een mooie grote ruimte

Festivals hebben ruimte nodig om te ademen, dus denk voor je locatie vooral aan een grote loods, schuur, weiland, etc. Deze plekken werken goed voor die ongedwongen frisse festivalvibe.

2. Help

Het opzetten van een mooie festivallocatie is niet niks. Via Pinterest kun je veel inspiratie opdoen en overweeg zeker hulp van een stel goede vrienden. Samenwerken naar jullie droombruiloft is het mooiste wat er is. En zo heb je samen iets leuks om naar uit te kijken.

Onthoud, het zit m allemaal in de details…

3. De juiste verlichting

Veel gezellige verlichting is essentieel voor een festival bruiloft! Wanneer de zon onder gaat, word de sfeer verpletterend door het gebruik van slinger lampjes, lampionnen, lantaarns, fakkels, vuurkorven, kaarsen. Hoe meer hoe beter!

4. De avond

Een soort van beschutting zorgt voor een gezellige sfeer op de avond met behoud van het outdoor festivalgevoel. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle stretchtent.  Afhankelijk van het weer en de locatie kunnen gas- of electrische kachels worden geplaatst, maar denk ook zeker aan gezellige knusse dekentjes bij de zitjes.

5. Buitenbar

Zorg op een centrale plek dat alle gasten zich kunnen voorzien van koude drankjes. Want ook wanneer het een warmere dag is, zitten je gasten zeker niet te wachten op een lauw biertje. Zorg dat dit goed geregeld is doormiddel van een buitenbar, met voldoende glazen, ijsklontjes en een waterpunt. Daar heb je alleen maar gemak van.

6. Comfortabele zitplekken

Wanneer je lang buiten bent, kan dit best vermoeiend zijn. Het creëren van een gezellige en comfortabele zitplek is fijn voor al jullie gasten, zodat ook de voetjes af en toe wat rust kan worden gegund. Tussen de belangrijke momenten door is even zitten wel zo fijn, zo houdt je al jullie gasten fris en fruitig en kunnen ze ’s avonds ook nog lekker met de voetjes van de vloer.

7. Een geweldige PhotoBooth

Uiteraard moeten wij het dan toch zeggen! Maar zodra je al die moeite hebt gedaan voor het creëren van de perfecte dag wil je natuurlijk enorm veel foto’s hebben om ieder moment voor de komende jaren te herinneren! De FeestPhotoBooth maakt deze herinneringen onvergetelijk, onze photobooth past perfect in het festivalplaatje.

Met deze 7 tips word het organiseren van een festival bruiloft al een stuk overzichtelijker! Wil je meer inspiratie? Kijk op onze Pinterestpagina of volg ons via Instagram.

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs